Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Το μνημόνιο 3, τα νέα μέτρα και η Μεσσηνία στην ΄ΦΩΝΗ'


ΔΙΕΞΟΔΟΣ για την παραμονή της χώρας στο ευρώ, δίνει το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας στη Βουλή του Πολυνομοσχεδίου με τα μέτρα-προϋπόθεση για συνέχιση της χρηματοδότησης της χώρας.
Ένταση εντός Βουλής - επεισόδια εκτός Βουλής με μολότωφ και τον «Αίαντα» να σβήνει φωτιές καταβρέχοντας τους διαδηλωτές.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΔΕΝ ΕΧΕΙ ακόμη αποφασιστεί ο προϋπολογισμός της νέας ΚΑΠ, οπότε δεν γνωρίζει κανείς το ύψος των επιδοτήσεων για μετά το 2014. Ελπίδες ότι οι περικοπές δεν θα είναι μεγάλες για τους Έλληνες παραγωγούς.
● ΜΕ ΣΛΑΛΟΜ στα μπλόκια πέρασαν χθες οι Τατούλης-Καρνέσης-Αλευράς στο δρόμος προς τη Μεσσήνη που παραλήφθη μεν δεν δόθηκε όμως στην κυκλοφορία επειδή η ΔΕΗ δεν έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες ηλεκτροφωτισμού και πάμε για Δευτέρα-Τρίτη.
● ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ τα φωτοβολταϊκά παρά την έκτακτη εισφορά και τον κορεσμό. Αντιδράσεις επιχειρηματιών και Συνδέσμων.
● ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συνέδριο για τα αρχαιολογικά της Πελοποννήσου στην Τρίπολη.
● ΑΝΩΔΥΝΗ θεραπεία των κιρσών με ενδοφλέβια επέμβαση με laser.
● ΔΗΛΩΣΕΙΣ του προέδρου του Δ.Σ.Καλαμάτας Κώστα Μαργέλη για τις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου που αφορούν στο χώρο της Δικαιοσύνης.
● ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ σήμερα η Αεροπορία τιμώντας τον Πολιούχο της Αρχάγγελο Μιχαήλ. Εκδηλώσεις στην 120 ΠΕΑ.
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί - πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Πηγή : radio936