Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τσιγγάνος στη Μπιρμπίτα: Εκλεψε ταξί μετά από συμπλοκή με τον οδηγό

Το ταξί που τον μετέφερε στη Μπιρμπίτα έκλεψε χθες τα ξημερώματα ένας τσιγγάνος που αρνιόταν να πληρώσει την κούρσα. Εσυρε για κάμποσα μέτρα τον οδηγό που πάλευε να αποτρέψει την κλοπή και διέφυγε προς Δυτική Παραλία. Γρήγορα όμως συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια.
Ο 28χρονος δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί στην Καλαμάτα με προορισμό τη Μπιρμπίτα γύρω στις 2 τη νύχτα. Οταν όμως έφτασε η ώρα να πληρώσει την κούρσα... αρνήθηκε στον οδηγό, με αποτέλεσμα τον άγριο καβγά μεταξύ των δύο αντρών. 
Πάνω στον τσακωμό ο τσιγγάνος μπήκε στη θέση του οδηγού παρά την αντίσταση του επαγγελματία, ο οποίος κρατούσε την πόρτα προσπαθώντας να αποτρέψει την κλοπή. Ο οδηγός σερνόταν στο πλάι του αυτοκινήτου, ενώ ο τσιγγάνος, σύμφωνα με την καταγγελία, έκανε ελιγμούς για να τον ρίξει στο έδαφος. Οταν τα κατάφερε ο τσιγγάνος, διέφυγε προς τη Δυτική Παραλία, αλλά δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, γιατί ο ταξιτζής ειδοποίησε έγκαιρα το "100" και άμεσα κινητοποιήθηκε η ΟΠΚΕ που βρισκόταν στην περιοχή. 
Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Καλαμάτας. Ο τσιγγάνος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα και αύριο πρόκειται να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Κ.Δ.

Πηγή : eleftheriaonline