Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών συνεχίζει να "ταρακουνά" το πανελλήνιο με τις "Ντομάτες Βόμβα" (Video)


Το θέμα που ανέδειξε ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών με τις ελληνοποιήσεις της ντομάτας από Σκόπια και Αλβανία συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα, μετά και την προβολή από Αθηναϊκά τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών Γεώργιος Αλεξανδρόπουλος, μίλησε για το θέμα στο στούντιο του EXTRA 3 και στην χθεσινοβραδινή εκπομπή "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ", όπου προσεκλήθη και ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Αθανάσιος Πετράκος.

Η παράνομη ελληνοποίηση δεν πλήττει μόνο τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά θέτει και προβλήματα δημόσιας υγείας για τους καταναλωτές, καθώς δεν γνωρίζουν τι πραγματικά αγοράζουν αφού οι ντομάτες αυτές δεν ελέγχονται για υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Οι έλεγχοι γίνονται εκ των υστέρων, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη διοχετευθεί στην αγορά και να φτάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή.  

Το σοβαρό αυτό θέμα παρουσίασαν στην εκπομπή τους ο Μένιος Φθουριώτης και ο Στρατής Λιμνιός, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου. Ο Αγροτικός Σύλλογος ζητά να γίνονται έλεγχοι στα τελωνεία και να συνοδεύονται τα προϊόντα με τα σχετικά έγγραφα, ενώ ο κύριος Πετράκος τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη προστασίας του έλληνα παραγωγού και ότι δεν θα αφήσουν κανέναν να παίζει με θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία.

Παρακολουθήστε παρακάτω ένα απόσπασμα από την εκπομπή:





Πηγή : filiatranet