Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

''Λιγη'' η εμφανιση του Α.Ο.Κ. στους Γαργαλιανους και ηττα με 3-1.Αναλυση και βαθμολογια.

''Λιγος'' αποδειχθηκε ο Α.Ο.Κ. στους Γαργαλιανους για τις περιστασεις,αντιμετωπιζοντας τον σκληροτραχηλο Τελλο Αγρα και με τη συνδρομη της κακης διαιτησιας του Νικολοπουλου η ηττα με 3-1 ηρθε φυσιολογικα.
Η ομαδα μας δημιουργησε ευκαιριες αλλα οταν τα 4 τετ α τετ που εχασαν Σουπουλι,Δασκαλακης,Γαργαρωνης δεν γινονται σε καμια περιπτωση γκολ, δεν ειναι δυνατον να περιμενεις κατι καλυτερο απεναντι σε μια ομαδα που ηταν στημενη για το αποτελεσμα και με δυνατο και παθιασμενο παιχνιδι πετυχε τη νικη.
Βεβαια οπως προειπαμε
η διαιτησια επαιξε το ρολο της αφου αρνηθηκε πεναλτι υπερ του Α.Ο.Κ. στο 3' (κατι που σαφως επηρεασε την εικονα του αγωνα) ενω διαρκως σφυριζε εκνευριστικα και διεκοπτε το παιχνιδι των Κυπαρισσιων.
Ετσι ενω το πρωτο ημιχρονο εμεινε στο 0,στο δευτερο οι Γαργαλιανωτες ευτυχησαν να προηγηθουν με 2-0 και η Κυπαρισσια το μονο που καταφερε ηταν να μειωσει με τον Αναγνωστοπουλο προς το τελος του αγωνα αλλα το σκορ ολοκληρωθηκε με το 3ο γκολ του Αγρα που τους οδηγησε να πανηγυριζουν μια μεγαλη νικη και τη Κυπαρισσια να πεφτει απο τη κορυφη.
Καπου εδω πρεπει να επισημανουμε κατι...οι ποδοσφαιριστες της Κυπαρισσιας εδειξαν οτι δεν ηθελαν τον αγωνα τοσο οσο οι Γαργαλιανωτες.
Δεν μπορεις να λες οτι στοχευεις στον πρωταθλητισμο και μην κατορθωνεις να χτυπας τα παιχνιδια αυτου του τυπου.
Αν μη τι αλλο σιγουρα δεν θα πουμε οτι ξαφνικα επαψαν να παιζουν ποδοσφαιρο ή οτι δεν δικαιουται καθε ομαδα να εχει μια κακη ημερα.
Αυτο που προβληματιζει γενικοτερα διοικουντες και φιλαθλους ειναι η ελλειψη παθους και προσπαθειας,ποδοσφαιρικου ''νευρου'' και ''τσαμπουκα'' κατι που εχει αρχισει να παιρνει επικινδυνα τη μορφη χαρακτηρα πλεον για τον Α.Ο.Κ.
Οι παικτες της ομαδας δινουν την αισθηση οτι δεν μπορουν να ανταποκριθουν στο αγχος και τη πιεση του πρωταθλητισμου και οτι τα ποδια ''βαραινουν'' οταν βρισκονται εντος αυτης της τροχιας.
Ασχετα με την εξελιξη του πρωταθληματος αυτο πρεπει να αλλαξει...αμεσα.
Και καλειται να το διαχειριστει ο Π.Παναγοπουλος.

Για την ιστορια,αγωνιστηκαν οι:
Mπελι,Μπαριαμης,Αναγνωστοπουλος,Σταματοπουλος,
Γαργαρωνης,Ανδρεοπουλος(68' Μανδραπηλιας)Σουπουλι,
Μορεσανου(35'Ανδρουτσης,78' Αλμπαν),Χρονοπουλος,Δασκαλακης,Ερκιου.

Πηγή : kyparissia-news