Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΙΠΟΛΗ-Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα ταχύτητας

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων. 


  H κατηγορία SPORT βρήκε τον Τρύφωνα Χασάπη να κερδίζει τον αγώνα, με δεύτερο τελικά τον «Αμερικάνο». Ο Τασιόπουλος που σε όλον τον αγώνα ήταν στη 2η θέση, στον τελευταίο γύρο εγκατέλειψε από ημιαξόνιο. Έτσι έχασε μεν την δεύτερη θέση, αλλά κατάφερε να καταταγεί στην 3η θέση του αγώνα.
  Στην κατηγορία ΟΡΕΝ νικητής ήταν ο Παναγιώτης Λιώρης μετά από έντονο συναγωνισμό με τον Παναγιώτη Κύρκο που παρά το γεγονός ότι πέρασε στην πρώτη θέση στον 16ο από τους 20 γύρους, ο Λιώρης ξαναπέρασε μπροστά. Η τριάδα έκλεισε με τον Παναγιώτη Καϊτατζή που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πίεζε τον Κύρκο.
  Η κατηγορία Formula Saloon, εξελίχθηκε σε άκρως επεισοδιακό αγώνα.  O Ρουστέμης είχε έντονο συναγωνισμό με τον Αθυμαρίτη με αποτέλεσμα στον 6ο γύρο Αθυμαρίτης να βγει εκτός πίστας και ο Ρουστέμης να δεχτεί μαύρη σημαία από τον αλυτάρχη. Τελικά ο αλυτάρχης έριξε τη σημαία τερματισμού με την ολοκλήρωση του 75% του αγώνα, με τελικό νικητή τον Σπύρο Βοργιά.
 Με τον καλύτερο τρόπο και πάρα πολύ έντονο συναγωνισμό για τα 14 αυτοκίνητα που πήραν εκκίνηση στην κατηγορία, ολοκληρώθηκε και ο τελευταίος αγώνας της Super League, όπου ο Τάκης Καϊτατζής ήταν ο τελικός νικητής μετά από όμορφο αγώνα με τον Αθυμαρίτη.

Πηγή : newsmessinia