Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Συναγερμός στη Μεσσήνη για κουκουλοφόρους κατά μεταναστών


Αναστάτωση επικρατεί στη Μεσσήνη όταν μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το εκεί αστυνομικό τμήμα για κουκουλοφόρους οπλισμένους με ρόπαλα που είχαν σκοπό να επιτεθούν σε σπίτια μεταναστών, κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη από την Καλαμάτα οι οποία μετέβη στην περιοχή του Αι –Γιάννη όπου διαμένουν μετανάστες καθώς και σε περιοχές που ζουν τσιγγάνοι ...Η ομάδα των κουκουλοφόρων ,σύμφωνα με πληροφορίες μας, διαλύθηκε μόλις εμφανίστηκε η Αστυνομία.

Αυτή την στιγμή στην Πόλη επικρατεί ηρεμία ενώ παραμένει ισχυρή Αστυνομική δύναμη στην περιοχή ... 

Εντωμεταξύ ....στα όριά τους βρίσκονται οι σχέσεις των αθιγγάνων με τους κατοίκους της Μεσσήνης, όπως προέκυψε και στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί, ο δημοτικός σύμβουλος Νικ. Δουρούμης, συγγενής του άτυχου 24χρονου Ηλία Δουρούμη, θέλοντας να δείξει τη μεγάλη οργή που διακατέχει την οικογένεια, μετά την απόπειρα κλοπής στο σπίτι των συγγενών του εκλιπόντος, κατά τη διάρκεια της κηδείας του τελευταίου, προειδοποίησε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου: «Κάντε κάτι. Θα ανάψει η φωτιά και θα βουίζει το Νησί μια για πάντα».

Γι’ αυτό το λόγο σήμερα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Διοικητήριο, με αντικείμενο συζήτησης την αυξημένη παραβατικότητα στο νομό και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να ληφθούν.

Πηγή : tharrosnews