Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ηχηρή παρέμβαση για την κατάργηση Αντιδημάρχου Παιδείας


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έκανε ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για το θέμα των Αντιδημάρχων και την παντελή απουσία Αντιδημάρχου αρμόδιου για την Παιδεία σε καιρούς κρίσης.
Την ανακοίνωση την οποία υπογράφει  ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τζώνης και ο Γεν .Γραμαμτέας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι  'Με κατάπληξη κι απορία είδαμε τις αλλαγές που αποφασίσατε όσον αφορά τους αντιδημάρχους. Τη διετία που είσθε στο τιμόνι του Δήμου είχατε ορίσει αντιδήμαρχο παιδείας καταδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον σας για τα θέματα παιδείας. Σήμερα σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα, αυτό σας το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε εντεταλμένο σύμβουλο;"
Και συμπληρώνει το έγγραφο ότι  "Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι η πολυπληθέστερη στο Δήμο Τριφυλίας. Τρείς χιλιάδες πεντακόσιοι μαθητές μαζί με τους γονείς αθροίζουν ένα σύνολο επτά - οκτώ χιλιάδων ενεργών παρόντων δημοτών στο Δήμο. Η ενέργειά σας αυτή περιφρονεί την εκπαιδευτική κοινότητα και παρακαλούμε να την επανεξετάσετε ορίζοντας όποιον εσείς θεωρείται για τα θέματα παιδείας. Εμείς οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας, με την ευκαιρία αυτή θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον τ. Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μερκούρη Ιωάννη, ο οποίος ακούραστα παρακολουθούσε τα θέματα παιδείας κι έδινε λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα."

Πηγή : kyparissiotis