Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

''Πυρά'' εκπαιδευτικων Τριφυλιας κατα Κολλια!


O Συλλογος Εκπαιδευτικων Τριφυλιας σε παλαιοτερη
συναντηση με τους κ.κ.Κολλια & Μερκουρη. 
Σε δελτιο τυπου που μας απεστειλαν οι εκπαιδευτικοι της Τριφυλιας μεσω του επισημου οργανου τους εξαπολυουν ''πυρα'' κατα του Δημαρχου Τριφυλιας κ.Κολλια σχετικα με την αποφαση του να απομακρυνει τον αρμοδιο Αντιδημαρχο για θεματα Παιδειας κ.Μερκουρη.
Αναλυτικοτερα το κειμενο εχει ως εξης:

'' Κύριε Δήμαρχε

Με κατάπληξη κι απορία είδαμε τις αλλαγές που αποφασίσατε όσον αφορά τους αντιδημάρχους.
Τη διετία που είσθε στο τιμόνι του Δήμου είχατε ορίσει αντιδήμαρχο παιδείας καταδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον σας για τα θέματα παιδείας.  Σήμερα σε μια δύσκολη περίοδο για την πατρίδα, αυτό σας το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε εντεταλμένο σύμβουλο;
Κύριε Δήμαρχε
Η εκπαιδευτική κοινότητα είναι η πολυπληθέστερη στο Δήμο Τριφυλίας. Τρείς χιλιάδες πεντακόσιοι μαθητές μαζί με τους γονείς αθροίζουν ένα σύνολο επτά - οκτώ χιλιάδων ενεργών παρόντων δημοτών στο Δήμο.
Η ενέργειά σας αυτή περιφρονεί την εκπαιδευτική κοινότητα και παρακαλούμε να την επανεξετάσετε ορίζοντας όποιον εσείς θεωρείται για τα θέματα παιδείας.
Εμείς οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας, με την ευκαιρία αυτή θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον τ. Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Μερκούρη Ιωάννη, ο οποίος ακούραστα παρακολουθούσε τα θέματα παιδείας κι έδινε λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα.
                                     Για το Δ. Σ.
  Ο Πρόεδρος                                                Ο Γραμματέας
Νικόλαος Τζώνης                                Νικόλαος Λαμπρόπουλος ''

Πηγή : kyparissia-news