Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η μάχη της καρέκλας...ρίχνει καρεκλοπόδαρα στο Δήμο Τριφυλίας

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πολιτικό παζάρι καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στην Δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στο Δήμο Τριφυλίας μετά....τις εκρηκτικές μάχες που παρασκηνιακά ή μη εξελίσσονται πριν την ώρα των δημαιρεσιών με αφορμή την μάχη...της καρέκλας!
Την ώρα που ο Δήμος ταλανίζεται από πακτωλό προβλημάτων και με ορατό το ενδεχόμενο φέτος να επιβληθούν αυξημένα δημοτική τέλη αλλά και ένα νέο χαράτσι που περιμένει τους δημότες της Κυπαρισσίας από την Άνοιξη- ρεπορτάζ θα δώσουμε τις επόμενες εβδομάδες- η παράταξη του κ. Κόλλια θυμίζει πεδίο μάχης. Μάλιστα εδώ και ώρες μάθαμε ότι πριν τις δημαιρεσίες θα συγκληθεί ατύπως η Δημοτική ομάδα σε παρουσία ώστε να μην εκδηλωθούν...παραφωνίες στην εκλογή του Προεδρείου. Όμως φημολογείται εδώ και ώρες ότι θα υπάρξουν ανατροπές στις θέσεις των Αντιδημάρχων αλλά με φάουλ προεκτάσεις αφήνοντας εκτός Δημοτικές ενότητες..
Πιο αναλυτικά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σχεδιάζεται να τοποθετηθούν 2-3 Αντιδήμαρχοι από τους Γαργαλιάνους, 1 από Κυπαρισσία και 1 από Φιλιατρά, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των 2 άμισθων αν τελικά επιβεβαιωθεί το σχήμα των 6 αιρετών Αντιδημάρχων. Εκτός εκπροσώπησης λέγεται ότι μένει η Τριπύλα και η Δ.Ε. Αυλώνα η οποία εδώ και ώρες έχει φουντώσει για τα καλά καθώς πρόεδροι διαμερισμάτων είναι έτοιμοι σε περίπτωση που συμβεί να υποβάλλουν ομαδικές παραιτήσεις. Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό δεν υλοποιηθεί θα δούμε τελικά Πρόεδρο του Δ.Σ. τον Γιάννη Μερκούρη αλλά δεν αποκλείεται και το όνομα του Παναιγώτη Τσίγγανου που έχει διατελέσει και στο παρελθόν σε αυτή τη θέση. Σίγουρο θεωρείται ότι θα αξιοποιηθούν τα υφιστάμενα πρόσωπα όπως ο Γ. Κατσούλας, Γ. Αδρακτάς αλλά και νυν Αντιδήμαρχοι....

Πηγή : kyparissiotis