Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. από το Κοπανάκι- Αλλαγές στις Επιτροπές του Δήμου

Πρόεδρος του Δ.Σ. μετά από μυστική ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Δημήτρης Μπασδάνης με 20 ψήφους υπέρ και 9 λευκά ψηφοδέλτια καθώς ήταν πρόταση της πλειοψηφίας η οποία είχε ληφθεί με ομοφωνία σε συνεδρίαση της παράταξης. Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο Γιάννης Κατσαργύρης με 25 ψήφους υπέρ και 4 λευκά και Γραμματέας ο Σταύρος Αντωνόπουλος με 25 ψήφους υπέρ και 4 λευκά ψηφοδέλτια.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές πέρασε από το Σώμα η συγκρότηση επιτροπών με την ανάδειξη μελών στο Δήμο όπου η διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς καμία διαφοροποίηση σχετικά με τα πρόσωπα;
Τα μέλη της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ επιτροπής είναι για την διετία ο Δεληγιάννης Θεόδωρος, Μερκούρης Ιωάννης, Πανουσιοπούλου Μαρία, Ρούσσης Ιωάννης, Χρονόπουλος Σπυρίδων, Σωτηρόπουλος Δημήτριος, Μπακούρος Σωτήριος και Δριμής Ιωάννης με αναπληρωματικά μέλη τους κ. Βασιλόπουλο Ιωάννη, Κυριακουλόπουλος Καλλίνικο, Σουρέτη Παναγιώτη, Αντωνόπουλο Σταύρο και Αγγελόπουλο Κωνσταντίνο.
Σε ότι αφορά τα μέλη της Επιτροπής ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ την αποτελούν οι Βασιλόπουλος Ιωάννης, Κανελλόπουλος Ζαχαρίας, Κατσούλας Ιωάννης, Φιλντίσης Ιωάννης, Παγάνης Χαράλαμπος, Τσίγγανος Σωτήριος, Καλογερόπουλος Σωτήριος και Σταματελόπουλος Παναγιώτης. Αναπληρωματικά μέλη είναι οι κ. Αδρακτάς Ιωάννης, Παντελάκη Παρασκευή, Ανδρινόπουλος Ευστάθιος, Γαλάνης Γεώργιος και Αθανασόπουλος Βασίλειος.

Πηγή : kyparissiotis