Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δριμύ κατηγορώ της πλειοψηφίας στο Δήμαρχο για τα χωριά και τις δηλώσεις που αποκοίμισαν

ΔΡΙΜΥ κατηγορώ παρουσίασαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας στο Δ.Σ. Τριφυλίας για την λειτουργία του Δήμου με το μήνυμα...ελήφθη να λαμβάνει άμεσα ο Δήμαρχος υποσχόμενος ότι θα υπάρξουν αλλαγές, σε υπηρεσιακό επίπεδο.
Αρχικά ξεσπάθωσε ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ο οποίος τόνισε ότι "οι δημότες είναι στα όριά τους καθημερινά, η κατάσταση έχει εκτραπεί" για να καυτηριάσει ότι "δεν έχει ακουστά σε κανένα Δήμο της Μεσσηνίας να μην έχουν πληρωθεί οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων, αποτελεί ντροπή την ώρα που οι Αντιδήμαρχοι θα μπορούσαν να καταθέσουν τους μισθούς τους στο Δημόσιο ταμείο για να πληρωθούν οι άνθρωποι που βάζουν από τη τσέπη τους χρήματα για τα χωριά μας".
Επίσης πρόσθεσε ότι "όφειλαν πρώτα να δουν το κοινωνικό σύνολο και μετά τον εαυτό τους" σχολιάζοντας ότι "αυτός είναι τελικά ο νόμος της καρέκλας και το παζάρι με τα φέουδα στο Δήμο το οποίο πρέπει να σταματήσει σήμερα στις πλάτες των δημοτών μας, πίσω από κλειστές πόρτες για τους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας". Τελείωσε λέγοντας ότι "αυτό το χάλι δεν πάει άλλο, ή παραιτηθείτε άμεσα ή καλέστε την αντιπολίτευση σε συστράτευση για αναγέννηση του τόπου μας".
Η Μαρία Πανουσιοπούλου μίλησε για την μνημονιακή υποχρέωση αφαίρεσης υπηρεσιών όπως το ζήτημα των Δ.Ο.Υ θεωρώντας ότι "κάποιοι με τη δημοσίευση του ΦΕΚ δεν έκαναν τίποτα αποτελώντας τώρα παρελθόν παρά τις διαβεβαιώσεις που μας αποκοίμησαν καθημερινά". Κριτίκαρε το Δήμαρχο για τις δηλώσεις του στο παρελθόν σχετικά με το θέμα επισημαίνοντας ότι "ο αγώνας πρέπει να ξεκινήσει από τώρα καθώς δεν λάβαμε ούτε την παράταση της ΔΟΥ" ενώ απευθυνόμενος στο Δήμαρχο ζήτησε να αγωνιστεί από τώρα για το Νοσοκομείο. Παράλληλα διερωτήθηκε που βαδίζει ο Δήμος Τριφυλίας με την λογική του παρελθόντος ασκώντας κριτική στη πορεία του.

Πηγή : kyparissiotis