Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΤΗΝ ανάγκη η Πολιτική ηγεσία να ακούσει την νεολαία εξέφρασαν οι νέοι Τριφυλίας κάνοντας παράλληλα τις ευχές τους για την νέα χρονιά αλλά αποτυπώνοντας και το στίγμα τους για τις ανάγκες τους. Οι νέοι άνθρωποι που βιώνουν το φάσμα της ανεργίας ήταν σοφοί στις δηλώσεις παρά το νεαρό της ηλικίας τους και οι ατάκες που ακούσαμε ήταν ενδεικτικές του κλίματος που κυριαρχεί. 
Ο νεαρός Πανανγιώτης ευχήθηκε "υγεία, αλλά και μια δουλειά γιατί όλοι περνούν δύσκολα" ενώ ο Γιώργος εξήγησε ότι 'εύχομαι υγεία και πάνω από όλα να δούμε ανάπτυξη από το Ελληνικό κράτος, επιτέλους να δούμε ανάπτυξη στην πράξη, περισσότερες δουλειές και θα δούμε καλύτερες μέρες μόνο αν οι Έλληνες επιστρέψουν στις δουλειές τους και αυτή είναι η μόνη αλήθεια που αξίζει". 
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ...
Στις παρέες τους συζητούν για το μέλλον εκφράζοντας το φόβο τους για τις επόμενες γενιές όπως ο Κώστας που δήλωσε ότι "επιτέλους αν έρθουν να μας μιλήσουν οι πολιτικοί άρχοντες που τριγυρνούν από κανάλι σε κανάλι και ο Ελληνικός λαός τους πληρώνει από πάνω" ενώ ο Γ. Τρουπάκης εξήγησε ότι "η καλύτερη ευχή μας είναι να μην πεινάει ο κόσμος, νομίζω ότι τα λέει όλα και το 2013 που είναι δύσκολο θα είναι εξίσου δίσεκτο" και συμπληρώνει ότι "ο κόσμος πρέπει να βγει ξανά στις πλατείες όπως παλιά και να ζωντανέψει η ελληνική περιφέρεια" ενώ ο Τάσος υπογράμμισε ότι "χρειάζεται υγεία πάνω από όλα και δουλειές για όλους". Αρκετοί νέοι είπαν ότι τις γιορτές "ο κόσμος δεν βγήκε γιατί δεν έχει χρήματα, εμείς ως νέοι δεν κάνουμε σπατάλες και βγαίνουμε για βόλτα λιγότερες φορές την εβδομάδα οπότε είμαστε ισορροπημένοι" ενώ ο Τάσος είπε ότι "έχει περιοριστεί ο τρόπος που βγαίνουμε ή διασκεδάζουμε σε σχέση με παλιά οπότε πίνουμε 1 καφέ και όχι 2 ή 3 όπως παλιά". Η Μαρία μας ευχήθηκε "υγεία πάνω από όλα, οι οικογένειες περνούν δύσκολα και πρέπει να στηριχθούν από τη Πολιτεία, περιμένω το 2013 περισσότερες δουλειές και να σωθεί ο κόσμος μας" ενώ ο Αντρέι μας είπε 'χρόνια πολλά και χρήματα για όλους, αγάπη πάντα σε όλους και δουλειές για όλους μας". Ο κ. Γιώργος ευχήθηκε "καλύτερη χρονιά για την πατρίδα μας και να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε όπως παλιά" ενώ ο κ. Λάκης κατέληξε ότι "ας δώσει ο Κύριος φώτιση σε αυτούς που μας κυβερνούν για να δούμε άσπρη μέρα οπότε υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο".

Πηγή : radio936