Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Απέκλεισαν τη ΔΟΥ Καλαμάτας ΠΑΜΕ και ΠΑΣΕΒΕ


Κινητοποίηση πραγματοποίησε  το ΠΑ.ΜΕ μαζί με την ΠΑ.Σ.ΕΒΕ στη Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ στις 28 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα για το νέο ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ. Εκ μέρους του ΠΑ.ΜΕ καταγγέλθηκε πως με το νέο φορολογικό η συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) εντείνει τη φτωχοποίηση εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων, με φορολόγηση από το πρώτο ευρώ για όλους, με αυξημένους συντελεστές, με κατάργηση και μειώσεις φοροεκπτώσεων. Μαζεύουν λεφτά, για να χρηματοδοτήσουν τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους, τις τράπεζες, τους εφοπλιστές κ.λπ., που θα υλοποιήσουν την περιβόητη ανάπτυξη. 
Εκ μέρους της ΠΑ.Σ.ΕΒΕ σημειώθηκε πως με τον νέο φορολογικό νόμο, που αυξάνει υπέρμετρα την φορολογία, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι είτε θα οδηγηθούν σε κλείσιμο, είτε θα φορτωθούν με νέα χρέη. Αναδεικνύεται καθαρά ότι τα φορολογικά μέτρα αποτελούν εργαλείο για το ξεπάστρεμα των φτωχών ΕΒΕ.
Μετά την σύσκεψη-ενημέρωση που οργάνωσαν το ΠΑΜΕ και η ΠΑΣΕΒΕ στις 21 Ιανουαρίου 2013 στην Καλαμάτα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) , συντονίζουμε τις φωνές μας και την δράση μας , με τους εργαζόμενους , τους μικρούς ΕΒΕ , τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες , μαζί με όλους αυτούς που πλήττονται από την λαίλαπα των συνεχιζόμενων βίαιων ανατροπών . Ανατροπών που κατρακυλούν το βιοτικό μας επίπεδο γυρνώντας μας πίσω εκατό χρόνια .
ΚΑΛΟΥΜΕ:
Κάθε εργαζόμενο , επαγγελματία , αγρότη , να αντισταθεί , να σταθεί στο πλευρό του ΠΑΜΕ της ΠΑΣΕΒΕ της ΠΑΣΥ ,ενάντια στη πολιτική που του καταστρέφει το μέλλον του .Να συσπειρωθεί ,να οργανωθεί στα σωματεία του , στις λαϊκές επιτροπές για να δυναμώσει το μέτωπο πάλης και ανατροπής .
Κανένας μόνος . Υπάρχει λύση , υπάρχει διέξοδος .
Για άλλο δρόμο ανάπτυξης . Για λαϊκή οικονομία , λαϊκή εξουσία .
Πηγή : eleftheriaonline