Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Κυπαρισσία: Με πωλητήριο και αλυσίδες διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι (Video)


Με πωλητήριο και αλυσίδες στην είσοδο του κτιρίου της ΔΟΥ Κυπαρισσίας διαμαρτυρήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, αποκλείοντας έτσι την πρόσβαση στο χώρο από τους υπαλλήλους και την εταιρεία μεταφοράςώστε να αποτραπεί η απομάκρυνση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Από τις 07:30 σήμερα το πρωϊ στον χώρο της ΔΟΥ, είχαν συγκεντρωθεί αγανακτισμένοι κάτοικοι της περιοχής, με σκοπό να μην επιτρέψουν να γίνει η μεταφορά των υλικών από την συγκεκριμένη υπηρεσία στην Καλαμάτα.

Λίγο μετά τις 08:30 έφθασε στο σημείοπροσωπικό της εταιρείας που θα πραγματοποιούσε την μεταφορά, το οποίο όμως μετά από λίγο αποχώρησε προς την Πύλο, αφού δεν του επιτράπηκε η είσοδος.

Οι συζητήσεις από τους συγκεντρωμένους έδιναν και έπαιρναν, με βολές κατά της κυβέρνησης και τον πρωθυπουργό και κατέληγαν στην Δημοτική Αρχή. Ιδιαίτερα προβληματισμένοι όπως είπαν στο filiatranet, είναι οι περισσότεροι με το θέμα της απομάκρυνσης των υπηρεσιών από την Κυπαρισσία, καθώς η πόλη τουςστηρίζεται κατεξοχήν από τις υπηρεσίες σε αντίθεση με άλλες περιοχές της Τριφυλίας.




Πηγή : filiatranet