Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Αναχώρησαν από την Κυπαρισσία για το ραντεβού στην Αθήνα με το Μαυραγάνη, ενώ συνεχίζεται ο αποκλεισμός.


Λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί αναχώρησε η αντιπροσωπεία του δήμου Τριφυλίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για την Αθήνα, όπου θα συναντηθούν, στις 12.30 το μεσημέρι, με τον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, μετά από ραντεβού που έκλεισε ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος.
Στο βαν του δήμου (πρώην Κυπαρισσίας) επιβαίνουν ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας και προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας Γιάννης Κατσαργύρης, η δημοτική σύμβουλος και υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας Μαρία Πανουσιοπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας - με πρωτοβουλία του οποίου γίνονται οι κινητοποιήσεις για την παραμονή σε λειτουργία της Εφορίας - , ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας καθώς επίσης, ο αντιδήμαρχος από τους Γαργαλιάνους Ευστάθιος Ανδρινόπουλος και ο εργολάβος και πρόεδρος της Τ.Ο. ΝΔ Γιώργος Φωτεινός! Για τη μετάβαση στην Αθήνα των δύο τελευταίων, ωστόσο, προκλήθηκαν ερωτηματικά στους πολίτες που τους είδαν και οι οποίοι συνεχίζουν τον αποκλεισμό της Εφορίας...

Συνεχίζεται ο αποκλεισμός της Εφορίας Κυπαρισσίας!
Επαγγελματίες και πολίτες της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζουν και σήμερα, για δεύτερη μέρα, τον αποκλεισμό της Εφορίας Κυπαρισσίας. Αν και ο αγώνας που δίνουν, μοιάζει - μετά και τις βαρύγδουπες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα και την άκαμπτη στάση του στην κατάργηση των Δ.Ο.Υ. - άνισος, οι συγκεντρωθέντες ελπίζουν πως αν βρουν σήμερα στη συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών  «ευήκοα ώτα», στα σοβαρά, βάσιμα και πραγματικά επιχειρήματά τους, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και η Κυβέρνηση θα κατανοήσουν το δίκαιο αίτημα του αγώνα τους για παραμονή σε λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Κυπαρισσίας, θα αντιληφθούν την αδικία τους σε βάρος της Τριφυλίας, θα καταλάβουν πως με το «λουκέτο» στην Εφορία Κυπαρισσίας προκαλείται τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και θα πάρουν απόφαση για αναστολή!
Του Ηλία Γιαννόπουλου

Πηγή : tharrosnews