Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Costa Navarino - Ραντεβού στο Westin Resort για την δική μας άνοιξη…


Στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο, στον κόλπο της Γιάλοβα και Ναυαρίνου, η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και η επίσημη έναρξη 1ηΜαρτίου του Westin Resort της Costa Navarino εγκαινιάζει την σεζόν με τις καλύτερες ειδήσεις. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα τα ευχάριστα νέα διαδέχονται το ένα το άλλο με διεθνείς βραβεύσεις αλλά η χρονιά είναι παραπάνω από παραγωγική.  


Πριν μερικές εβδομάδες το πρώτο ραντεβού ήταν στην Ελληνική Πρεσβεία του Λονδίνου όπου ηCosta Navarino υποδέχτηκε τους καλεσμένους ανακοινώνοντας τα νέα δρομολόγια easyJet από το αεροδρόμιο Gatwick προς Καλαμάτα (από Ιούλιο) ενώ τους επόμενους μήνες ξεκινούν οι συνδέσεις σε εβδομαδιαία βάση με Μιλάνο,Μόναχο, Στοκχόλμη, Βιέννη αλλά και πολλές πόλεις της Γερμανίας. 
Η σεζόν, όμως, έρχεται και με άλλα νέα: την υποψηφιότητα του εστιατορίου Barbouni του Romanos  Luxury Collection που σχεδίασαν οι Δημήτρης και Κωνσταντίνος Καραμπατάκης του K-Studio για ευρωπαϊκό βραβείο αρχιτεκτονικής Μies van der Rohe Award 2013 αλλά και τον τρίτο χρόνο μαθημάτων του ερευνητικού κέντρου Νavarino Environmental Observatory (ΝΕΟ) με συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης που εγκαινιάστηκε πριν μερικούς μήνες παρουσία των μελών της Βασιλικής Σουηδικής Ακαδημίας Επιστημών.


Παράλληλα, αυτή τη χρονιά θα ξεκινήσει ο νέος κύκλων παιχνιδιών της περίφημης διεθνούς οργάνωσηςWorldwide Kids Company με μοναδικές εμπειρίες στο Cocoon (από 4 μηνών-3 χρόνων) και SandCastle  (4-12 χρόνων) ενώ αρχές Μαρτίου ετοιμάζεται και ο κύκλος μαθημάτων γκολφ Junior Scholarship Program για τους junior λάτρεις του αθλήματος.


Όσο για τα προϊόντα Νavarino Icons(www.navarinoicons.com)με όλα τα εξαιρετικά της μεσσηνιακής γης εκτός από το Dean & Deluca Νέας Υόρκης και Σιγκαπούρης(από τις λιγοστές εταιρείες με το συγκεκριμένο προνόμιο) ταξιδεύουν ήδη στα Harrods και Julius Meinl am Graben της Bιέννης ενώ παρουσιάστηκαν και σε ειδική εκδήλωση στο Μόναχο αναδεικνύοντας την σοφία μιας σπάνιας κουζίνας, άγνωστης μέχρι τώρα για πολλούς.


Ραντεβού στo Westin Resort για την δική μας άνοιξη… 
* Για το επίσημο οpeningπροσφέρονται πακέτα για δυοspecial σαββατοκύριακα 15-18 και 22-25 Μαρτίου, πληροφορίες και κρατήσεις: Westin Resort, τηλ. 27230 95000.

Πηγή : newsmessinia