Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Τοπικό ποδόσφαιρο, πρόγραμμα Σαββατοκύριακου


Δείτε τους αγώνες που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.



Α΄  ΤΟΠΙΚΗ
Ο Μεσσηνιακός κόντρα στον Απόλλωνα Πεταλιδίου
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, Μεσσηνιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον Απόλλωνα Πεταλιδίου εκτός έδρας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Ακόμη ο Ολυμπιακός Καλαμάτας «κοντράρεται» με τον Αίαντα Καλαμάτας στο τοπικό ντέρμπι, ο ΑΟ Ασπροχώματος περιμένει τον Αστέρα Αρφαρών, ο ΑΟ Φαραί «συγκρούεται» με την ΑΕ Αβίας, ενώ αύριο ο Απόλλων Καλαμάτας φιλοξενεί τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, ο ΑΟ Σπερχογείας υποδέχεται την Ομόνοια, ο ΑΟ Κυπαρισσίας περιμένει τον  ΑΟ Μεθώνης, ενώ ο ΑΟ Διαβολιτσίου κοντράρεται με τον Δωριέα Δωρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ. – ΑΙΑΝΤΑΣ Κ.
Επιστροφή στις νίκες (έπειτα από αρκετές αγωνιστικές) θέλει σήμερα κόντρα στον Αίαντα Καλαμάτας ο Ολυμπιακός Καλαμάτας. Ντεμπούτο στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» θα κάνει ο Σπύρος Τσίκινης (αντικατέστησε στις αρχές της εβδομάδας τον Γιώργο Γρηγορόπουλο που παραιτήθηκε). Υπολογίζονται κανονικά ο νεοαποκτηθείς Τσαναλίας (εκδόθηκε το δελτίο του) και ο Κώστας Ζησιμάτος (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).
Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ο Αίαντας Καλαμάτας για ν’ απομακρυνθεί από την  επικίνδυνη ζώνη . Ο προπονητής Γιάννης Σακελλαρόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Νινιό (τιμωρημένος).

ΠΕΤΑΛΙΔΙ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
Με στόχο τη νίκη – έκπληξη υποδέχεται τον πρωτοπόρο Μεσσηνιακό ο Απόλλων Πεταλιδίου παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το τεχνικό δίδυμο Γιάννης Ξαρχάκος, Διονύσης Πουλής δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Να συνεχίσουν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους θα επιδιώξουν οι «πράσινοι». Ο προπονητής Δημήτρης Τσάκωνας και ο συνεργάτης του Γιώργος Κατσούλης δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον έμπειρο τερματοφύλακα Ηλία Τσουλάκο (υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στο πόδι), όπως και τους νεοαποκτηθέντες Βασίλη Αθανασόπουλο, Σωτήρη Κουκούτση (δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους).

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΑΡΦΑΡΑ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΑΟ Ασπροχώματος στη σημερινή κρίσιμη εντός έδρας συνάντηση με τον Αστέρα Αρφαρών. Ο τεχνικός Λάκης Σπάλλας δε θα έχει στη διάθεσή του τους Παναγιώτη Τσίρμπα (τιμωρημένος), Χαρίλη Φουρναράκο (θα βρίσκεται εκτός Μεσσηνίας λόγω προσωπικών υποχρεώσεων). Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει το συγκρότημα των Αρφαρών. Ο προπονητής Τάκης Βούτσας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

ΑΟ ΦΑΡΑΙ – ΑΕ ΑΒΙΑΣ
Να συνεχίσει τις αξιόλογες εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θέλει κόντρα στην ΑΕ Αβίας ο ΑΟ Φαραί. Ο προπονητής Κώστας Κλάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία του Βαγγέλη Καπακλή (τιμωρημένος). Νέα προσθήκη στο ρόστερ είναι ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Ροβολής (προέρχεται από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας).
Μια σημαντική προσθήκη έχει και η ομάδα του Κάμπου. Πρόκειται για τον έμπειρο μεσοαμυντικό Σταύρο Σώκαλη. Ο τεχνικός Νίκος Σαββίδης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για ν’ απομακρυνθούν  από την επικίνδυνη ζώνη.

ΑΠΟΛΛΩΝ Κ. – Τ. ΑΓΡΑΣ
Ενισχυμένος με τους Τζανέτο Κατσαρέα (απουσίασε από τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Πάμισο Μεσσήνης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και τον Νίκο Κορδελάκο (εξέτισε την ποινή των ΄δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί), θα  υποδεχθεί αύριο τον  Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο Απόλλωνας Καλαμάτας. Ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας προβληματίζεται για τη συμμετοχή των Βαγγέλη Βαβαρούτσου, Άγγελου Μπαστακού, Βαγγέλη Κουκέα (στρατευμένοι). Η Καλαματιανή ομάδα θέλει να συνδυάσει νίκη με καλή εμφάνιση.  Με τον Βαντίμ Κολεζνιτσένκο (εξέτισε την ποινή του) στη σύνθεσή τους θ’ αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκοι» των Γαργαλιάνων. Ο τεχνικός Θανάσης Λακριντής και ο συνεργάτης του Κώστας Γεωργακόπουλος, θα έχουν  στη διάθεσή τους και τους νεοαποκτηθέντες Σπύρο Μπουλουλή, Τάκη Παπανδρεόπουλο (προέρχονται από την ΑΕ Γαργαλιάνων).
Ο Τέλος Άγρας Γαργαλιάνων θέλει αξιόλογη εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ
Νίκη με καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στην Ομόνοια ο ΑΟ Σπερχογείας, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Στον ΑΟΣ επέστρεψε ο Μένης Παπανικολόπουλος (αγωνιζόταν στην ΑΕ Αιθαίας). Ο τεχνικός Τάσος Χατζηαγγελής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Εμμανουήλ και Χρήστο Κλουβάτο (ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς).
Ένα θετικό αποτέλεσμα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει η Ομόνοια. Ο προπονητής Σωτήρης Μπουραντώνης προβληματίζεται για τη συμμετοχή του Χρήστου Ντάση (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό). Από την Καλαματιανή ομάδα αποχώρησαν οι Σταύρος Σώκαλης (ελεύθερος) και Ηλίας Πουρνάρας (συνεχίζει στον ΑΟ Στενωσιάς).

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ
Μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του θα επιδιώξει να προσθέσει στην αυριανή εντός έδρας συνάντηση με τον ΑΟ Μεθώνης ο ΑΟ Κυπαρισσίας. Ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία των Παναγιώτη Σταματόπουλου (τραυματίας) και Γιώργου Γαργαρώνη (απουσιάζει εκτός Μεσσηνίας λόγω οικογενειακού προβλήματος). Αμφίβολη δε είναι η συμμετοχή του Θόδωρου Δασκαλάκη (ταλαιπωρείται από τραυματισμό).
Χωρίς τον Γιώργο Παυλόγιαννη (απουσιάζει στο εξωτερικό) θ’ αγωνιστεί η ομάδα της Μεθώνης. Ο τεχνικός Παναγιώτης Βλαχογιάννης και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Από το ρόστερ αποχώρησε ο Επαμεινώνδας Τσέρτος (επέστρεψε στον Παπαφλέσσα Χώρας).

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΔΩΡΙΟ
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον ΑΟ Διαβολιτσίου κόντρα στον Δωριέα Δωρίου για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης και οι συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης, θα έχουν στη διάθεσή τους και τον Ιούλιο Ντούζια (εξέτισε την  ποινή του).
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριου Βουρνά (ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό).
Να συνεχίσει τις αξιόλογες εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα θα προσπαθήσει το συγκρότημα του Δωρίου. Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας έχει μια επιπλέον λύση στα πλάνα του μετά την απόκτηση του αμυντικού Παναγιώτη Γερμάνη (προέρχεται από τον Πάμισο Μεσσήνης).


Oι διαιτητές των αγώνων της 19ης αγωνιστικής
Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τις συναντήσεις της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, είναι οι εξής
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Ολυμπιακός Καλαμάτας – Αίαντας Καλαμάτας: Nίκας, Κατσάς, Τσίρμπας
Γήπεδο Πεταλιδίου
Απόλλων Πεταλιδίου – Μεσσηνιακός: Τουρλομούσης, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκης
6.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Ασπρόχωμα – Αστέρας Αρφαρών: Κυριακόπουλος, Κασκάνης, Γιαννέας
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
ΑΟ Φαραί – ΑΕ Αβίας: Μπλάνας, Αθανασοπούλου, Γεωργαντάς


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου - 3.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Απόλλων Καλαμάτας – Τέλος Άγρας: Ψηλοπαναγιώτης, Λάμιας, Σερεμέτης
Γήπεδο Σπερχογείας
Σπερχογεία – Ομόνοια: Ζαρακοβίτης, Ξηρόκωστας, Γιαννέας
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Κυπαρισσία – Μεθώνη: Αλεξέας, Αδαμόπουλος, Τσίρμπας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Διαβολιτσίου
ΑΟ Διαβολιτσίου – ΑΟ Δωρίου: Αλεξέας, Αθανασοπούλου, Σκόρδος

Β΄  ΤΟΠΙΚΗ
Αστέρας Βαλύρας – ΑΣ Ανδρούσας, Ακρίτας Κορώνης – ΑΟ Χατζή

Ο ΑΣ Ανδρούσας, που οδηγεί την κούρσα στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, αντιμετωπίζει τη Δευτέρα τον Αστέρα Βαλύρας στην ουδέτερη έδρα της Σπερχογείας (λόγω τιμωρίας της έδρας των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης), ενώ ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Ακρίτας Κορώνης υποδέχεται τον αποδεκατισμένο ΑΟ Χατζή, για την 18η αγωνιστική.
Στον 1ο όμιλο, ο Πανθουριακός περιμένει σήμερα τη Νίκη Πλάτης, ο ΑΣ Μάνεσι φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας, ο Ατρόμητος Πλατέος «κοντράρεται» με τον ΑΟ Πατίστα, ο Ηρακλής Κυπαρισσίας «συγκρούεται» με τον Αστέρα Μικρομάνης, ενώ αύριο ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Νέο Άρι και ο Κεραυνός Καλαμάτας αντιμετωπίζει  τον ΑΟ Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας.
Στον 2ο όμιλο τώρα, ο Ηρακλής Καλαμάτας αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟ Καλλιθέας, ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου φιλοξενεί την ΑΕ Λογγάς, ενώ αύριο ο Τσικλητήρας Πύλου «κοντράρεται» με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο Παπαφλέσσας Χώρας «συγκρούεται» με τη Θύελλα Χαρακοπιού, ο Χανδριναϊκός περιμένει τη Δόξα Καλαμάτας, ενώ ο Μιλτιάδης Πύργου Τριφυλίας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Στενωσιάς.

Οι διαιτητές των ματς της 18ης αγωνιστικής
Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα ματς της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, έχουν ως εξής:
Σήμερα – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Μάνεσι
Μάνεσι – Παναθηναϊκός Καλαμάτας: Σερεμέτης, Βρυώνης, Γιαννέτσος
Γήπεδο Σπερχογείας
Πανθουριακός – Νίκη Πλάτης: Γκούμας, Ταβουλαρέας, Σωτηρόπουλος
Γήπεδο Πλατέος
Ατρόμητος Πλατέος – ΑΟ Πατίστα: Λάμιας, Παλλαδινός, Καλογερόπουλος
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Ηρακλής Κυπαρισσίας – Αστέρας Μικρομάνης: Ζαρακοβίτης, Ξηρόκωστας, Τσουκάλη
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
Ηρακλής Καλαμάτας – ΠΑΟ Καλλιθέας: Καραπιπέρης, Μακρής, Ρέκκας
Γήπεδο Βλαχόπουλου
ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσα – ΑΕ Λογγάς: Καρβούνης, Π. Ηλιόπουλος, Γ. Ηλιόπουλος
Γήπεδο Κορώνης
Ακρίτας Κορώνης – ΑΟ Χατζή: Λουκάς, Λαμπίρης, Λαζαράκης


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου – 3.00  μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Πανιώνιος Κ. – Νέος Άρις: Πλεμμενόπουλος, Αγγελακάκης, Παλλαδινός
Γήπεδο Χώρας
Παπαφλέσσας Χώρας – Θύελλα Χαρακοπιού: Κότσαρης, Καλογερόπουλος, Γιαννακλής
Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας
Μιλτιάδης – ΑΟ Στενωσιάς: Καραπιπέρης, Λαμπίρης, Αντωνόπουλος
Γήπεδο Πύλου
Τσικλητήρας Πύλου – Ολυμπιακός Ανάληψης: Γεωργαντάς, Τρουπάκης, Μαυρομιχάλης
Γήπεδο Σουληναρίου
Χανδριναϊκός – Δόξα Καλαμάτας: Κυριακόπουλος, Ταβουλαρέας, Βρυώνης
6.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Κεραυνός Καλαμάτας – ΑΟΕΣΩ Καλαμάτας: Καρβούνης, Ρέκκας, Γκούμας

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου – 3.00 μ.μ.
Γήπεδο Σπερχογείας
Αστέρας Βαλύρας – ΑΣ Ανδρούσας: Κυριακόπουλος, Λουκάς, Γ. Ηλιόπουλος


Γ΄  ΤΟΠΙΚΗ
O Παπαφλέσσας Άμφειας κόντρα στο Καλό Νερό, ντέρμπι ΑΟ Βέργας – ΑΠΣ Άρις Κ. στον 2ο όμιλο

Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, Παπαφλέσσας Άμφειας, αντιμετωπίζει σήμερα τον ΠΑΟ Καλού Νερού, ενώ ο ΑΟ Βέργας, που οδηγεί την «κούρσα» στον 2ο όμιλο, κοντράρεται αύριο με τον δεύτερο της κατάταξης ΑΠΣ Άρις Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.
Στον 1ο όμιλο, η Θύελλα Παραλίας υποδέχεται σήμερα τον Διαγόρα Κοπανακίου, ενώ αύριο ο ΑΟ Νέδουσα Παραλίας αντιμετωπίζει τον Θησέα Καλαμάτας και ο Δημάκειος Ταϋγέτου κοντράρεται με την ΑΕ Γαργαλιάνων.
Στον 2ο όμιλο, ο Νέστορας Πύλου υποδέχεται την ΑΕ Μάνης, ενώ αύριο ο ΠΑΟΚ «συγκρούεται» με την ΑΕΚ Καλαμάτας, η Αναγέννηση Παραλίας φιλοξενεί την ΑΕ Αιθαίας, ο ΑΣ Δαναός αντιμετωπίζει τον ΑΣ Αμφιθέας (Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης), ενώ τη Δευτέρα ο Ερμής Καλαμάτας «συγκρούεται» με τον Ίκαρο Καλαμάτας.

Ο διαιτητές της 16ης αγωνιστικής
Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τους αγώνες της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Τοπικής κατηγορίας, που διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, είναι οι εξής:
Σήμερα - 3.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Θύελλα Παραλίας – Διαγόρας Κοπανακίου: Τσαλίκογλου, Παπαδόπουλος, Τζιαμουράνης
Γήπεδο Αμφείας
Παπαφλέσσας Άμφειας – ΠΑΟ Καλού Νερού: Ψηλοπαναγιώτης, Γιαννακλής, Παναγιωτόπουλος
Γήπεδο Πύλου
Νέστωρ Πύλου – Α.Ε. Μάνης: Αντωνόπουλος, Κουτσαναστάσης, Μαυρομιχάλης


Κυριακή 3 Φεβρουαρίου – 10.00 π.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης
Βέργα – ΑΠΣ Άρις: Κατσάς, Σταυρόπουλος, Μπότη
11.00 π.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Αναγέννηση Παραλίας – ΑΕ Αιθαίας: Σερεμέτης, Τσέλο, Παυλοπούλου
Γήπεδο Σπερχογείας
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Καλαμάτας: Γκούμας, Κυριόπουλος, Δεδούσης
12.00 μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας»
Δημάκειος Ταϋγέτου – ΑΕ Γαργαλιάνων: Σακκάς, Αναγνωστόπουλος, Κοντογιάννης
12.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Νέδουσα Αλαγονίας – Θησέας Καλαμάτας: Μακρής, Στέφανος, Ταβουλαρέας
3.00 μ.μ.
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
ΑΣ Δαναός – ΑΣ Αμφιθέας: Κασκάνης, Μπούνα, Αργυροπούλου

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου – 5.00 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ερμής Καλαμάτας – Ίκαρος Καλαμάτας: Κότσαρης, Ζέρβα, Μανιατέας
Ρεπό: ΑΟ Διοδίων

Πηγή : tharrosnews