Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Με μια δυνατή νεροποντή πλημμύρισαν οι δρόμοι

Μια δυνατή νεροποντή ήταν ικανή για αν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα σε ΄πολλά σημεία των Φιλιατρών καθώς ο όγκος του νερού που έπεσε ήταν μεγάλος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σε πολλά σημεία τεχνητές πισίνες. Χαρακτηριστικό σημείο έξω από την Πιτσαρία ΟΑΣΗ όπου πεζοδρόμια και δρόμος ήταν ένα από το πολύ νερό.

Το ίδιο σχεδόν χάλι επικρατούσε και έξω από το πρατήριο .......

άρτου του κ. Τασσόπουλου απέναντι από την ΔΕΗ, την Εθνική Τράπεζα, έξω από το καφενείο του Τεκέ, σε πολλά σημεία της δεκατεσσάρων, με ακόμα "καλύτερη" εικόνα έξω από το ελαιοτριβείο του κ. Κίτσου (μόνιμο φαινόμενο αυτό με τα νερά σε εκείνο το σημείο).

Όπως ανέφερε ο κ Τασσόπουλος οι βάνες ομβρίων είναι ελάχιστες στο σημείο όπου τα νερά κατεβαίνουν από τον Δρόμο που συναντάται με τον Αγιο Νικόλαο (έξω από το σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου κ. Παγάνη) και καταλήγουν στην γωνία του ανθοπωλείου της κ. Μαρκούλια. Όλος αυτός ο όγκος νερού δεν προλαβαίνει να διοχετευθεί από την βάνα ομβρίων με αποτέλεσμα να γίνεται πλημμυρικό φαινόμενο και τα νερά να καβαλάνε τα πεζοδρόμια.

Το χειρότερο δε σημείο υπήρχε στην γωνία της πιτσαρίας ΟΑΣΗ όπου πεζός αν δεν φορούσε τουλάχιστον γαλώτσα δεν μπορούσε να περάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες και Video










Πηγή : filiatranews