Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Δύο πρακτορεία "χτύπησαν" στα Φιλιατρά


Δύο πρακτορεία του ΟΠΑΠ στα Φιλιατρά χτύπησαν άγνωστοι κατά την διάρκεια της νύχτας, παρά την αυξημένη κίνηση στην αγορά των τελευταίων ημερώνλόγω του εορτασμού του Αγίου Χαραλάμπους.

Μάλιστα στα συγκεκριμένα πρακτορεία, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς και στο παρελθόν είχαν μπει στο στόχαστρο αγνώστων.

Στο πρακτορείο που διαχειρίζεται ο Διονύσιος Κοροβίλας στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ενώ και στο πρακτορείο του Γιώργου Τσατσάκου άγνωστος φορώντας κουκούλα είχε μπει στο παρελθόν και με την απειλή πιστολιού είχε αφαιρέσει τότε χρηματικό ποσό από τον υπάλληλο.

Οι δράστες ή ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, κινήθηκαν με τον ίδιο τρόπο και παραβίασαν (με λοστό), τις πίσω πόρτες των πρακτορείων αφαιρώντας χρηματικά ποσά.

Στο πρακτορείο που διαχειρίζεται ο κ. Κοροβίλας αφαίρεσαν περίπου το ποσό των 300 ευρώκαι όπως μας είπε μέχρι τις 2 ήταν στο μαγαζί, ενώ στην δεύτερη περίπτωση αφού έσπασαν και το λουκέτο της καγκελόπορτας, παραβίασαν την πίσω πόρτα με λεία περίπου 100 ευρώ.

Το ευτύχημα είναι όπως είπαν στο filiatranet, ότι δεν προκάλεσαν ζημιές στα μηχανήματα των πρακτορείων.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπως το κατέγραψε ο φακός του filiatranet:



Πηγή : filiatranet