Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δήμος Τριφυλίας: Κλήρωση για ανάδειξη μελών για τη συγκρότηση επιτροπών


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σύμφωνα με το άρθρο 26 του ν. 4024/2011 (ΦΕΚ 226/Α’/27-10-2011) «Στις περιπτώσεις που για τη νόμιμη συγκρότηση των συλλογικών οργάνων της διοίκησης για τη διεξαγωγή δημόσιων διαγωνισμών ή την ανάθεση ή την αξιολόγηση, παρακολούθηση, παραλαβή προμηθειών ή υπηρεσιών ή έργων, δεν προβλέπεται η συμμετοχή μέλους μετά από υπόδειξη από το αρμόδιο προς τούτο όργανο ούτε η συμμετοχή εκ της θέσεως ή ιδιότητάς του (ex officio), τότε τα μέλη προκύπτουν μετά από διαδικασία κληρώσεως, μεταξύ όλων όσων πληρούν τις προϋποθέσεις από το νόμο να συμμετέχουν στο εν λόγω συλλογικό όργανο.

Η κλήρωση διενεργείται από την αρμόδια για τη συγκρότηση του συλλογικού οργάνου υπηρεσία». 

Κατ΄ εφαρμογή των ανωτέρω, σας ανακοινώνουμε ότι την 01/03/2013 ημέραΠαρασκευή και ώρα 10.00΄ θα λάβει χώρα η κλήρωση για την ανάδειξη των μελών συγκρότησης των πιο κάτω Επιτροπών του Δήμου Τριφυλίας:1. Επιτροπή σφράγισης των άνευ άδειας λειτουργούντων καταστημάτων, επιχειρήσεων κ.λ.π. καθώς και των καταστημάτων στα οποία επιβάλλονται διοικητικές ποινές.
2. Εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου στην επιτροπή του άρθρου 8 του Ν.1590/86 (κατάσχεση και πώληση ζώων).
3. Εκπρόσωπο του Δημοτικού Συμβουλίου στις επιτροπές του άρθρου 15 του Ν. 1579/85 (ελέγχου σταυλισμών και επιχειρήσεων επεξεργασίας ζωικών προϊόντων) και της παρ. 1 της ΦΓ4ε/5258/17-6-1970 Υγειονομικής Διάταξης (καθορισμός προϋποθέσεων λειτουργίας εργαστηρίων αισθητικής κ.λ.π.)
4. Επιτροπή αρμόδια για το κλείσιμο των επιχειρήσεων των Α.Ν. 445 και 446/37 όπως συμπληρώθηκαν και τροποποιήθηκαν μεταγενέστερα (κινηματογράφων, θεάτρων ,κέντρων διασκέδασης άνω των 200 θέσεων κ.τ.λ.) όπου προβλέπεται  καθώς και των ψυχαγωγικών παιχνιδιών κάθε φύσεως. 
5. Επιτροπή ελέγχου παιγνιομηχανημάτων (τεχνικών παιγνίων) - Internet.
6. Αρμόδιο όργανο για την εκτέλεση των διοικητικών κυρώσεων στα καταστήματα διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων (σφράγιση καταστημάτων ή σφράγιση τεχνικών παιγνίων )- Internet.
7. Αρμόδιο όργανο για τον προέλεγχο των αιτημάτων για χορήγηση αδειών διενέργειας ψυχαγωγικών τεχνικών παιγνίων – Internet , από τρεις  Δημοτικούς Υπαλλήλους.
8. Επιτροπή Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, έτους 2013.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την ΔΙΣΚΠΟ/φ.18/οικ.21526/4-11-11 εγκύκλιο του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, από τους πιο κάτω υπαλλήλους του Δήμου Τριφυλίας:
1) Στρατικοπούλου Χριστίνα – Προϊσταμένη Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Τριφυλίας
2) Μακρή Αναστασία – Προϊσταμένη Εσόδων Δήμου Τριφυλίας
3) Γώγο Κων/νο – Προϊστάμενο Τομέα Γεωργικής Ανάπτυξης – Κτηνοτροφίας & Αλιείας Δήμου Τριφυλίας
4) Καραολάνη Μαρία Υπάλληλο Δήμου Τριφυλίας
5) Θεοδωροπούλου Γεωργία Υπάλληλο Δήμου Τριφυλίας

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχείου.
                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                                                     ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πηγή : filiatranet