Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Λιμάνι Κυπαρισσίας, τέλος! Κατέρρευσε πλήρως τμήμα του προσήνεμου μόλου. Ολοκληρωτική καταστροφή

Αυτό που όλοι φοβούνταν στην Κυπαρισσία, αλλά ήταν προδιαγεγραμμένο εξαιτίας ευθυνών Αρχών, υπηρεσιών και κακοτεχνιών στο λιμάνι Κυπαρισσίας, δυστυχώς έγινε τη νύχτα της Πέμπτης – ξημερώματα Παρασκευής.

Κατέρρευσε ........ πλήρως το τμήμα του μόλου που ένωνε τον παλιό με τον καινούργιο προσήνεμο μόλο. Το τμήμα, δηλαδή, που από προηγούμενες θαλασσοταραχές και κυματισμούς είχε σπάσει σε τρία κομμάτια και είχε πάρει επικίνδυνη κλίση.

;Από την κατάρρευση του τμήματος αυτού και το γεγονός ότι και το κομμάτι στην άκρη του παλιού προσήνεμου μόλου είχε «απογυμνωθεί» από βράχους (στην εξωτερική του πλευρά) οι οποίοι τον προστάτευσαν από τους κυματισμούς, πλέον αποκόπηκε και αυτό το κομμάτι του παλιού προσήνεμου μόλου, πήρε επικίνδυνη κλίση και είναι έτοιμο να καταρρεύσει και αυτό. 

14 εκατομμύρια ευρώ, πήγαν στο αέρα και τα πήρε η θάλασσα. Αλιείς και κάτοικοι της περιοχής είναι θλιμμένοι και οργισμένοι με αυτή την τραγική εξέλιξη και ρίχνουν ευθύνες σε δημοτικές, νομαρχιακές, περιφερειακές Αρχές και υπηρεσίες, ενώ ζητούν να παρέμβει η δικαιοσύνη και να αναζητηθούν και καταλογιστούν ευθύνες για το έγκλημα που έγινε στο λιμάνι Κυπαρισσίας!

Ηλίας Γιαννόπουλος - Θάρρος


Πηγή : tharros news