Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Αγνές…περιστερές οι Τριφύλιοι δήμαρχοι και οι συν αυτών, κατάμαυρη θα γίνει η…Κυπαρισσία

Δεν ήτανε να πάω στην Κυπαρισσία, αλλά επειδή δικαζόταν για πρώτη φορά και ο …δικός μου, ξεκίνησα. Στο δρόμο προσπέρασα δυο φορτηγά με πίσσα και αναρωτήθηκα που πηγαίνουν. Στο δικαστήριο, όλος ο καλός ο κόσμος. Όλοι οι πρώην Δημάρχοι Τριφυλίας εκεί, συν  οι από σπόντα Μπάμης (λόγω Δωρίου), Καφαντάρης (λόγω Χώρας, δια αντιπροσώπου αυτός) και φυσικά ο Κόλλιας. Άντε να πέσουν τίποτα …ισόβια, παρακάλαγε ο …συνάδελφος αλλά …φευ, όλοι αθώοι και μετά πολλών …επαίνων. Έκαναν ότι μπορούσαν και με το παραπάνω. Αααα δεν σας είπα γιατί δικαζόντουσαν. Κάτι για τα σκουπίδια κατάλαβα, για ρύπανση του περιβάλλοντος κτλπ κτλπ.

Λεπτομέρειες  στο Θάρρος και στην Ελευθερία, όχι να …φάω και την δουλειά των …πιτσιρικάδων.  Η μαύρη αλήθεια πάντως, ήταν ότι λάθος ανθρώπους δίκαζε το δικαστήριο. Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι για τα κακά χάλια των σκουπιδιών και αντί να είναι αυτοί  κατηγορούμενοι, τολμάνε και βάζουν και πρόστιμα. Άλλοι επίσης ένοχοι είναι οι …ρακοσυλλέκτες μετάλλων, που βάζουν φωτιές για να μαζέψουν εύκολα τα προϊόντα που χρειάζονται. Τώρα σ΄αυτό το θέμα, θα τα έβαζα και με τους Δημάρχους, που οι φύλακες που προσλαμβάνουν δεν πιάνουν τους δράστες. Ας μην το παρατραβήξω όμως το θέμα γιατί θα αναγκαστώ να μιλήσω και για φωτιές από …υπεύθυνους, ώστε να μειώνεται ο όγκος τους και να χωράνε περισσότερα στην χωματερή τους κτλπ κτλπ.

Πάει αυτό, επί τη ευκαιρία, μπροστά μου τηλεφώνησε ο αντιδήμαρχος έργων ο Παναγιώτης Τσίγγανος σε αρμόδιο υπάλληλο, να φέρει 6-7 φορτηγά με κατάλληλο υλικό από τα Φιλιατρά και να το στρώσει στον δρόμο για την παλαιά Αγριλιά, Εγώ νόμιζα ότι μίλαγε για πίσσα, αλλά μου είπε ότι δεν έκανε η πίσσα για εκείνον τον δρόμο και ότι η πίσσα ήταν για την Κυπαρισσία. 250.000 έργο και να δω αντιδράσεις από τα …Νότια.


Πηγή : kopanaki news