Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Συγκίνηση από τις βραβεύσεις των επαγκελματιών


Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που έστειλε μήνυμα ελπίδας για το μέλλον με τους επαγγελματίες να καταθέτουν την αγάπη για το τόπο μας παρουσία του δραστήριου Δ.Σ. με τον Πρόεδρο του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Στη συνέχεια η Γραμματέας του Συλλόγου ανακοίνωσε τη πρωτοβουλία για βράβευση εμπόρων που έχουν συνταξιοδοτηθεί αλλά έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομική ανόρθωση του τόπου μας καθώς όπως μας αποκάλυψε ένας εκ των τιμημένων προσώπων το 1958 η Κυπαρισσία διέθετε 7 επαγγελματικούς συλλόγους της αγοράς, ιδρύοντας τοπική Ομοσπονδία Εμπορικών και Επαγγελματικών συλλόγων που έστελνε εκπροσώπους σε πανελλαδικές συνεδριάσεις του Ε.Β.Ε.Α. Η κα Αγγελιδάκη παρουσία μελών του Δ.Σ. τίμησε με το Σύλλογο την κα Κωνσταντίνα Γιαννίκου, η κα Αλέκα Δρούλια που μίλησε για την 35ετή παρουσία της με τα πρώτα βήματα που έκανε το 1979 ως το πρώτο ανθοπωλείο της περιοχής, ο κ. Νίκος Δρούλιας, ο κ. Στάθης Καρανδρέας, ο Νίκος Κουρέτας, ο Λευτέρης Μαντζούνης, ο Κώστας Φλέσσας, ο Βλάσσης Χηνόπουλος που είχε το ιστορικό κατάστημα ενδυμάτων από τον πατέρα του ο οποίος αναφέρθηκε στο άρωμα της παλιάς εποχής καθώς επί 40 χρόνια προσέφερε στον τόπο μας ζητώντας από τους πολίτες να καταναλώνουν από τη τοπική αγορά.

Συγκίνηση σκόρπισε ο χαιρετισμός του Δήμου Χριστόπουλου εμπόρου και συγγραφέα ο οποίος εξήρε την δράση του Δ.Σ. πιστεύοντας ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες ενώ έκανε μια αναδρομή με αυτοσύσταση στην εμπειρία πολλών ετών καθώς ασχολήθηκε εκτός από το προεδρείου του εμπορικού συλλόγου και στην τοπική αυτοδιοίκηση για συνολικά 46 χρόνια. Κατέληξε λέγοντας ότι ο εμπορικός κόσμος είναι το ζωντανό κύτταρο που σηματοδοτεί την ανάπτυξη του τόπου σε συνεργασία με το Δήμο ενώ ζήτησε να συνεχίσει το Δ.Σ. με τον ίδιο ζήλο στο μέλλον. Το παρών εκτός από το Δήμαρχο, έδωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπασδάνης, ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και φορείς του τόπου μας

Πηγή : kyparissiotis