Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Φιλιατρά: Πρεμιέρα για το ΤΕΘ σε κατάμεστη από κόσμο αίθουσα

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Φορναράκειου Πνευματικού Κέντρου στα Φιλιατρά πραγματοποιήθηκε χθες η πρεμιέρα του Θεατρικού έργου του Ντάριο ΦΟ Δεν πληρώνω Δεν πληρώνω σε διασκευή και σκηνοθεσία του Κώστα Δριμυλή. Η πρεμιέρα ... ήταν πραγματικά λαμπερή και το γέλιο που χάρισαν στους θεατές οι ηθοποιοί ήταν πάρα πολύ καθώς οι κωμικές καταστάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη.

Στο καλοσώρισμα της προς τους θεατές η πρόεδρος του Τριφυλιακού θεάτρου κ. Νατάσα Παπαδάκη είπε ότι το αποτέλεσμα που θα δουν είναι δουλειά πάρα πολλών ωρών  για να καταφέρουν οι ηθοποιοί να παρουσιάσουν αυτό το αποτέλεσμα.

Το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό θέατρο αντλεί δύναμη από τον κόσμο που στέκεται δίπλα του, κοντά του, και το στηρίζει. Στο τέλος της παράστασης η κ. Παπαδάκη μοίρασε επί σκηνής σε όλους τους ηθοποιούς από ένα τριαντάφυλλο για την επιτυχία τους η οποία πραγματικά καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο που πήγε να δει την παράσταση. Ακολούθησε κέρασμα προς τον κόσμο με λίγο κρασί για να συζητήσουν τις εντυπώσεις τους από την παράσταση.

Παρατάσεις ακόμα θα δοθούν:

Σάββατο και Κυριακή 16 και 17 Μαρτίου ωρα 21:00
και την επόμενη εβδομάδα
Παρασκευή Σάββατο Κυριακή 22 , 23 ,24 Μαρτίου Αντίστοιχα και ώρα 21:00

ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ.


Πηγή : filiatra news