Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τα Φιλιατρά και η Τριφυλία στο έλεος των αλλοδαπών κακοποιών


Δεν υπάρχει μέρα και νύχτα χωρίς εγκληματικότητα και κλοπές στα Φιλιατρά. Οι παράνομοι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή κατά χιλιάδες έχουν βρει εύκολους στόχους σπίτια και μαγαζιά και ανήμπορα να αντιδράσουν θύματα τους Φιλιατρινούς και τις Φιλιατρινές και κάθε μέρα εξαπολύουν επιδρομές παντού λεηλατώντας περιουσίες και κατακλέβοντας τα πάντα, το βιος του κόσμου. Το ανύπαρκτο κράτος της συγκυβέρνησης ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ του Σαμαρά κάνει υποκλίσεις στην Τρόικα και τη Μέρκελ πραγματοποιώντας όλες τους τις ορέξεις και αφήνει τον κόσμο απροστάτευτο και ανυπεράσπιστο. 

Εγκλήματα, κλοπές, ληστείες, επιθέσεις, βιασμοί από τα κατακάθια που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα γίνονται κάθε μέρα. Στα σχέδια του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του Κουβέλη είναι να κλείσουνε και το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών για να λεηλατούν ανενόχλητοι οι ξένοι τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας που είναι Φιλιατρινός αντί να φωνάζει και να απαιτεί να ενισχυθεί η Αστυνομία στέλνει μόνο γράμματα για να ρίχνει στάχτη στα μάτια του φοβισμένου και τρομοκρατημένου κόσμου και δε ντρέπεται να κυκλοφοράει και να χασκογελάει όταν οι λαθρομετανάστες εγκληματούν σε βάρος Ελλήνων πολιτών και επαγγελματιών στα Φιλιατρά και όλη τη Τριφυλία. 

Δεν αντιδράει και δεν επαναστατεί απέναντι στη λαίλαπα της Συγκυβέρνησης και της Τρόικας για να τους κάνει το χατίρι και να κρατιέται στην καρέκλα του. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις σε όλο το Δήμο Τριφυλίας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Πηγή : kyparisiotis