Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Φιλική νίκη με 2-0 της Μαύρης Θύελλας με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας

Φιλικό με την ομάδα της Κυπαρισσίας έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης η Μαύρη Θύελλα όπου επικράτησε με σκορ 2-0. Το ματς πραγματοποιήθηκε διότι η Καλαμάτα έχει ρεπό το Σαββατοκύριακο και οι Κακαλέτρης, Σακελλαρόπουλος προσπαθούν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές σε φουλ ρυθμό. Οι "μελανόλευκοι" είχαν μία σχετικά καλή παρουσία, κόντρα σε μια ομάδα που τους χωρίζουν όμως δύο ολόκληρες κατηγορίες, ενώ το παιχνίδι, εκτός από τα 2 γκολ, είχε και άλλες καλές ευκαιρίες...Tα γκολ για τους "μελανόλευκους" σημείωσαν οι Καντούτσης και Ρήγας.

;

Οι δύο Καλαματιανοί τεχνικοί λοιπόν έμεινε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας, ενώ αντίθετα ο προπονητής της Κυπαρισσίας Τάκης Παναγόπουλος δοκίμασε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και φυσικά έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα πολύ δυνατό τεστ. Να πούμε, ότι το φιλικό πραγματοποιήθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό μιας και τα έσοδα που μαζεύτηκαν θα διατεθούν στο φαρμακείο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας. 

Αγωνίστηκαν και οι δοκιμές

Σε αυτό το σημείο, να πούμε ότι στον φιλικό από πλευράς Καλαμάτας αγωνίστηκαν και ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα με την τοπική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, χρόνο συμμετοχής πήραν 2 πιτσιρικάδες από τον Αίαντα Καλαμάτας. Τέλος, ο Δημήτρης Μικελάτος λόγω κάποιου προβλήματος δεν κατέβηκε στην Κυπαρισσία να αγωνιστεί, αλλά τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στην πόλη της Καλαμάτας για να περάσει από το "μικροσκόπιο" των δύο προπονητών.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 15' σουτ του Τσόπελα η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 22' σουτ του Γεωργιόπουλου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Ντάβι.
Στο 30΄ο Καντούτσης με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Μπέλι κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Στο 37' ο Δασκαλάκης έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 60' ο Ρήγας με ωραία προσπάθεια και με πλάσε μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.
Στην συνέχεια, η Κυπαρισσία είχε 2 ευκαιρίες με Ντάβι και Σουπούλι, οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Τρουπάκη και Αντωνόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλι, Ανδρουτσής, Μαργαρώνης, Ανδρεόπουλος, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Ντάβι, Λυδιώτης, Σουπούλι, Δασκαλάκης, Μπακούρος. Επίσης, έπαιξαν και οι: Κωνσταντόπουλος, Κορμπής, Παπαγεωργίου, Μπακόπουλος, Γαλάνης, Ζαφείρης, Μαντούρης. ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ: Κολοβούρης, Τρίψας, Κουρέας, Καντούσης, Τσόπελας, Πούτσι, Νουχάνοβιτς, Ηλιόπουλος, Σαραντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Βασίλιεφ. Έπαιξαν και οι: Τριανταφυλλάκης, Ρήγας, Σκαρλάτος.

Πηγή : kyparissiotis