Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Τα κορίτσια της Κυπαρισσίας πρωταθλήτριες Μεσσηνίας στο βόλεϊ λυκείων

Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας 2-0 το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας στον τελικό των κοριτσιών

Η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας επικράτησε με 2-0 σετ της ομάδας του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων Κοριτσιών, που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας και διεξήχθη χθες το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας. Η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας ήταν αποτελεσματική, είχε καλό σερβίς και δυνατό μπλοκ, φθάνοντας δίκαια στην τελική επικράτηση.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας είχε σταθερά το προβάδισμα στο σκορ (8-2, 10-5, 13-9, 14-18, 16-24), φθάνοντας στο 25-16 (20΄). Στο δεύτερο σετ, ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε 9-4. Η ομάδα  του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας προσπάθησε να αντιδράσει, πλησίασε στο 11-10, αλλά η συνέχεια δεν ήταν καλή. Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας ξέφυγε με 15-10, 17-11 και συνέχισε να έχει τον έλεγχο, 20-13, 23-16 φθάνοντας στο τελικό 25-16 (17΄).

Διαιτησία: Γιώργος Μαυρέας, Ιωάννα Κοστρίβα. Γραμματεία: Γιάννης Δημητρόπουλος, Δημήτρης Νικολακέας. 3Ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Χρήστος Πολιτόπουλος): Λευκιμμιάτη, Ε. και Κ. Μπότη, Βούρλα, Μαστοράκη, Μανωλάκου, Τουρλομούση, Κυβέλη, Πιτσιλή- Χατζή,  Χρυσικοπούλου, Χαραλαμποπούλου, Τσώλη. ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Φωτεινή Βιτσικάνου): Παπανικολάου, Λαμπροπούλου, Βλάχου, Κομποχώλη, Διαμάντη, Δημητρακάκη, Μπακούρου, Δεμπεγιώτη, Βαρελά,  Αβραμοπούλου, Γιαννοπούλου, Γκόγκα. -Γιατρός αγώνα ήταν η Ειρήνη Ρουσσάκη

-Το ματς παρακολούθησαν ο σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας Χριστόδουλος Στυλιανίδης και ο προϊστάμενος του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρης Ζαμανάκης. -Κατάμεστη ήταν η κερκίδα από μαθητές του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, ενώ δεν έλειψαν ορισμένα υβριστικά συνθήματα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού, έγινε η απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας από το σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Χριστόδουλο Στυλιανίδη και τον προϊστάμενο του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Μεσσηνίας, Αργύρη Ζαμανάκη, όπως και των μεταλλίων στη δευτεραθλήτρια ομάδα του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας. Η πρωταθλήτρια Μεσσηνίας ομάδα του ΓΕΛ Μεσσηνίας στην α΄ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Λυκείων θα αντιμετωπίσει την ομάδα που πήρε τον τίτλο στο Νομό Κεφαλληνίας.

φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας



Πηγή : tharros news