Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Βιβή Παντελάκη: Ενα μεγάλο Ευχαριστώ

Με πολύ πρόσφατο τον απόηχο της μεγάλης μας γιορτής της προηγούμενης Κυριακής με το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ στην πόλη μας, με νωπά τα χαμόγελα, τη χαρά, τη διασκέδαση, το κέφι και τα μασκαρεμένα πρόσωπα των επισκεπτών μας να πλημμυρίζουν την όμορφη πλατεία μας, αισθάνομαι την ανάγκη εγώ και όλη η δημοτική ομάδα Φιλιατρών, να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ` όλους όσους συμμετείχαν στο καρναβάλι αλλά και σε όσους πολίτες και επισκέπτες μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Στη δημοτική ομάδα Φιλιατρών, ένα μόλις μήνα πριν, συζητήσαμε ... μεταξύ μας και συναποφασίσαμε να οργανώσουμε για άλλη μια φορά από το 2003, το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ.  Ουσιαστικό ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε η ανάγκη που καθημερινά διαπιστώναμε ότι υπήρχε στον κόσμο να ξεφύγει λίγο από την πραγματικότητα και να βρει έστω και λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς από την καθημερινότητα.  Η επιθυμία μας μέσα σε αυτή τη γκρίζα πραγματικότητα να μετατρέψουμε την πόλη μας σε γιορτή, μια πολλή γιορτινή μέρα, μας έκανε να μην υπολογίσουμε τον προσωπικό μας κόπο που θα ήταν αρκετός πέρα από τις επαγγελματικές, δημοτικές και οικογενειακές μας υποχρεώσεις, να ξεπεράσουμε τις οικονομικές δυσκολίες, αφού οικονομική βοήθεια δεν θα υπήρχε από το Δήμο και να αναλάβουμε οργανωτικά κάτι που σε άλλες περιοχές ίσως μοιάζει ακατόρθωτο!

Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε! Η «γιορτή μας» είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, βλέπετε είχαμε δουλέψει πολύ καλά το κομμάτι της προβολής και οι συμμετοχές ήταν μεγαλύτερες από όλες τις φορές! Όλοι φάνηκαν να διασκεδάζουν, όλοι φάνηκαν να το χαίρονται! Τα χαμογελαστά πρόσωπα και το κέφι ήταν η δική μας ανταμοιβή για την κούραση και το άγχος στο οποίο είχαμε υποβληθεί. Όλοι μας στη Δημοτική Ομάδα Φιλιατρών αντιληφθήκαμε το καρναβάλι ως μία πρόσκληση σε μια γιορτή χαράς που απευθύναμε προς όλους τους Τριφύλιους! Με αυτό το σκεπτικό δουλέψαμε και τα καταφέραμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σ` όλους όσους συμμετείχαν στα γκρουπ, τους συλλόγους και τα παιδιά μας, στους χορηγούς μας, στους επισκέπτες μας και σε όλους όσους βοήθησαν με το δικό τους τρόπο να γίνει πραγματικότητα το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΩΝ ΦΟΥΛΗΔΩΝ 2013!

Του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ, καλύτεροι από φέτος!!!


Πηγή : filiatra news