Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο "2ος Γύρος της πόλης'

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην πλατεία των Φιλιατρών ο δεύτερος γύρος της πόλης με τους αγώνες δρόμου για νήπια παιδιά δημοτικού και Γυμνασίου.

Η εκδήλωση συνδιοργάνωθηκε από τον Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας με τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας και τον Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας. Παιδιά κάθε ηλικίας δήλωσαν συμμετοχή και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ περισσότερα σε σχέση με πέρσι. Οι αγώνες ξεκίνησαν περίπου στις 11:40 με αγώνα ανάμεσα σε νήπια.


Η γραμμή εκκίνησης ήταν το Δημαρχείο Φιλιατρών και ο τερματισμός εμπρός από το καφέ Capricio. Αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή ενός νηπίου μόλις 14ων μηνών όπου έκλεψε και την παράσταση καθώς καταχειροκροτήθηκε από όλους ανεξαιρέτως που παρακολούθησαν τους αγώνες. Ενδεικτικά οι υπόλοιπες διαδρομές για τα παιδιά του Δημοτικού είχαν εκκίνηση από την σφαίρα στο γυμνάσιο και πέρασαν γύρω απο την πλατεία με τερματισμό το καφέ Capricio.


Για τα μεγαλύτερα παιδιά η διαδρομή ήταν από τον Πύργο του Άϊφελ μέχρι και το καφέ capricio Μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Τριφυλίας Γιώργος Μέλλας είπε ότι φέτος υπήρξε πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή και ο σύλλογος προσβλέπει οι αγώνες αυτοί να γίνουν τόσο στα Φιλιατρά όσο και τους Γαργαλιλάνους θεσμός. Όπως μας είπε την επόμενη Κυριακή η εκδήλωση θα γίνει στους Γαργαλιάνους ενώ την Κυριακή των Βαϊων θα πραγματοποιηθούν αγώνες στο νέο γήπεδο Φιλιατρών

Δείτε δυο Video (το πρώτο με πολλές πολλές φωτογραφίες και το άλλο με τους αγώνες


Πηγή : filiatra news