Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Ολοκληρώθηκε η Β' Φάση και πάμε για ολοκλήρωση του Νέου Δικτύου Ύδρευσης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη φάση του έργου "Ολοκλήρωση Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών" καθώς τις προηγούμενες μέρες τελείωσαν τα σκαψίματα και η τοποθέτηση του αγωγού που θα βάλει τέλος στο παλιό δίκτυο ύδρευσης με τον καρκινογόνο αμίαντο και πλέον το νέο δίκτυο θα υποστηρίζεται από νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης.

Όπως δήλωσε στην κάμερα του Φιλιατρά News ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων του Δήμου Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος, τελείωσε ενα πολύ δύσκολο έργο που ήταν οι εκσκαφές και η τοποθέτηση του αγωγού. Επεσήμανε ότι το έργο ήταν να τελειώσει τον Φεβρουάριο αλλά λόγω καιρού παρατάθηκε και τελείωσε πριν λίγες μέρες. Βρίσκόμαστε στο στάδιο της δοκιμής του αγωγού με νερό και οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι λειτουργεί καλά και τις επόμενες μέρες θα μπούμε στην τρίτη φάση που ειναι οι αποκαταστάσεις. Η διάρκεια των δοκιμών θα είναι περίπου 15 μέρες για να βεβαιωθούν οτι όλα είναι εντάξει και να αποφύγουν τυχόν ξανασπάσιμο της ασφάλτου που θα πέσει.

Διέψευσε κατηγορηματικά φήμες που λένε ότι τελειώνουν τα χρήματα και ίσως δεν γίνουν οι αποκαταστάσεις, λέγοντας ότι οι 750.000 ευρώ είναι εξασφαλισμένες από το ΕΣΠΑ μέχρι και το τελευταίο ευρώ.

Δείτε το σχετικό Video


Πηγή : filiatra news