Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Φιλιατρά: Αδίστακτοι οι δράστες που λήστεψαν τις 3 γυναίκες

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης εισέβαλαν άγνωστοι με την απειλή πιστολιού σε οικία που βρίσκεται στην περιοχή Γιόλακα Φιλιατρών, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι οι δράστες δεν δίστασαν μπροστά στα έξι σκυλιά που φυλάσσουν τον χώρο.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, οι τρεις δράστες παραβίασαν ταυτόχρονα δύο παράθυρα και πήδηξαν μέσα στο σπίτι, ενώ την χτύπησαν στο κεφάλι, όταν προσπάθησε να πιάσει το κινητό της τηλέφωνο.

Όπως είπε η ίδια στο filiatranet, εμένα που αντιστάθηκα με έπιασε ο ένας από το λαιμό, την αδερφή μου την είχαν κουκουλώσει με ένα μαξιλάρι, ενώ από την μητέρα μου πήραν τα σκουλαρίκια που φορούσε. Πήραν 3.500 ευρώ σε μετρητά, 2 τηλεοράσεις, 3 κυνηγετικά όπλα, χρυσαφικά (σκουλαρίκια, βραχιόλια, κλπ.) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι δράστες, όπως εκτιμά πρέπει να ήταν τέσσερις, καθώς οι τρεις μπήκαν μέσα και ο ένας πρέπει να απασχολούσε έξω τα σκυλιά. Το λυκόσκυλο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, μόλις το αντιλήφθηκαν το χτύπησαν στο πόδι, ενώ παρέμειναν στον χώρο τουλάχιστον για 20 λεπτά.


Πηγή : filiatra net