Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Ημερίδα για την απασχόληση αύριο από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ενημερωτική συνάντηση διοργανώνουν την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (πλατεία 23ης Μαρτίου) το Επιμελητήριο, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Εκεί θα γίνει ενημέρωση για τις δράσεις της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ομιλητή τον επιστημονικό υπεύθυνο, αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, καθηγητή Κωνσταντίνο Γεωργιάδη. Ο επιστημονικός υπεύθυνος ΠΜΣ, καθηγητής Παναγιώτης Λιαργκόβας θα παρουσιάσει τα μεταπτυχιακά του Τμήματος «Οικονομικών Επιστημών» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η συνάντηση παρουσιάζει ενδιαφέρον για τους επιχειρηματίες ή τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές. Στη συνέχεια στις 12:30 μ.μ. το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας», στο πλαίσιο της στρατηγικής του για την διευκόλυνση της εισόδου και παραμονής των φοιτητών στο σύγχρονο και ανταγωνιστικό παγκόσμιο επαγγελματικό στίβο.

Στην «Ημέρα Καριέρας» συμμετέχουν οι ακόλουθοι φορείς: Εθνική Τράπεζα, ΛΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Δ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, 26η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Εκπαιδευτήρια Γείτονα, Εκπαιδευτήρια Μπουγά, ΜουσειοΤεχνική Μ.Ε.Π.Ε., Σύνδεσμος Φιλολόγων Μεσσηνίας, Fereikos Helix.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Π. Κανελλοπούλου (τηλ. 2710 230386, email: stadiodromia@uop.gr).


Πηγή : eleutheria online