Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εντυπωσίασαν οι μικροί αθλητές της "Ολυμπιάδας Καλαμάτας"

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι μικροί αθλητές της Ολυμπιάδας Καλαμάτας , στο διασυλλογικό πρώτάθλημα στίβου που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη.

Η Δάφνη Ντουλαπτσή εντυπωσίασε με άλμα στα 5.13μ ήρθε δεύτερη στο μήκος που πρόκειται για μια εκπληκτική επίδοση για την ηλικία της. Είναι γεννημένη το 1999 και αγωνιζόταν αντίπαλη με παιδιά 3 χρόνια μεγαλύτερα! Με αυτή της την επίδοση έπιασε το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ενώ την προσεχή Κυριακή 28 Απριλίου έχει βάλει σαν στόχο τα 5.25μ που θα της εξασφαλίσουν την πρόκριση και για την μεγαλύτερη κατηγορία του Πανελληνίου των Κορασίδων!

Η Κυριακή Περδικέα κατετάγη 5η στο άλμα εις ύψος, η Ειρήνη Μανιατάκη ήρθε 5η στο Ακόντιο και 6η στη Σφαίρα, η Βασιλική Μελέα 4η στο ακόντιο και 8η στη σφαίρα, ο Αποστόλης Κορομηλάς 7ος στα 1.500 μ και 5ος στα 800μ. , ο Γιώργος Πετράκος 8ος στα 1.500μ. και 6ος στα 800μ., ο Γιάννης Μπίτζας 8ος στη σφαιρα και ο Αναστάσης Γκαιδογιάννης 8ος στα 100μ.

Όλα τα παιδιά θα ξαναλάβουν μέρος και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων που είναι και η κανονική τους κατηγορία την Κυριακή 28 Απριλίου.


Πηγή : tharros news