Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Τρεις συλλήψεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για πλαστά έγγραφα

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Σουηδία, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας, με πλαστά έγγραφα.

Συνελήφθησαν, χθες (13-4-2012) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ένας 42χρονος, μία 32χρονη και ένας 30χρονος, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, των ανωτέρω αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Στοκχόλμη Σουηδίας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) Διαβατήρια Βουλγαρικών Αρχών, και ένα (1) Διαβατήριο Αλβανικών Αρχών. Επιπλέον, ο 42χρονος και η 32χρονη συνόδευαν και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, τα οποία είχαν εφοδιάσει με δύο (2) Διαβατήρια Βουλγαρικών Αρχών, που επίσης κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.


Πηγή : kalamata journal