Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Όμορφη εκδρομή στο Καλό Νερό για Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας

Άριστες εντυπώσεις για τις ομορφιές της Τριφυλίας και την ζεστή φιλοξενία έχουν μαθήτριες και μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Αθήνας που επέλεξαν την περιοχή για τις εκδρομές τους, διαμένοντας στη σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα “Messina Mare” στο Καλό Νερό! Ήδη, τέσσερα σχολεία πέρασαν υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης στην Τριφυλία, απολαμβάνοντας τη διαμονή τους και τις επισκέψεις τους στην ευρύτερη περιοχή, ενώ την Παρασκευή ακόμα ένα γκρουπ μαθητριών και μαθητών από την Αθήνα θα επισκεφτεί την Τριφυλίας διαμένοντας στο “Messina Mare”!

Μάλιστα, σήμερα το πρωί λίγο πριν αναχωρήσουν τα γκρουπ του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας και του 27ου Λυκείου Αθηνών, στην ξενοδοχειακή μονάδα βρέθηκε ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης, οι Διευθυντές του Λυκείου και του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, Βαγγέλης Αντωνόπουλος και Μάτα Μπαρτζελιώτη, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων και μαθητές, οι οποίοι ευχαρίστησαν εκπαιδευτικούς και μαθητές των σχολείων της Αθήνας για την εκδρομή που διοργάνωσαν στην περιοχή και συνεχάρησαν τη διεύθυνση και το προσωπικό του “Messina Mare” για τις υπηρεσίες που προσέφεραν καθώς και για την προσπάθεια ανάπτυξης στην περιοχή του σχολικού τουρισμού!

Ο κ. Μερκούρης ενημέρωσε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Αθήνας για την ιστορία της Τριφυλίας, τον πολιτισμό της και τις ομορφιές της και τους χάρισε ένα Βιβλίο με την ιστορία της περιοχής για τη Βιβλιοθήκη του σχολείου τους. Ο Managing Director της “EUROXENIA”, που διαχειρίζεται το “Messina Mare” Μιχάλης Τοανόγλου σημείωσε πως η προσπάθεια που ξεκίνησαν από πέρυσι για την ανάπτυξη του σχολικού τουρισμού έφερε τα πρώτα αποτελέσματα και εντείνεται για το μέλλον καθώς υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην περιοχή! Οι μαθήτριες και οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γλυφάδας και του 27ου Λυκείου Αθηνών δήλωσαν γοητευμένοι από την περιοχή και τις ομορφιές της και πως πέρασαν πολύ όμορφα στην εκδρομή τους, ενώ φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Του Ηλία Γιαννόπουλου


Πηγή : tharros news