Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Κυπαρισσία: Δολοφόνησαν τη Λούση

Συγκλονιστική ...κραυγή από μία φιλόζωη από την Κυπαρισσία, η οποία με επιστολή της ενημερώνει για ένα ακόμα... κατόρθωμα κάποιου, που έκανε την πλάκα του βάζοντας φόλες σε σκυλιά. Διαβάστε την επιστολή:

"Αυτή είναι η Λούση, ή μάλλον ήταν η Λούση... Αυτό ήταν το όνομα που είχε για τα παιδιά μου. Ίσως για τα παιδιά της κάτω πόλης να λεγόταν κάπως αλλιώς. Ήταν το θηλυκό αδέσποτο σκυλί της περιοχής. Έτσι για να πληροφορηθεί ο φονιάς της ότι τα κατάφερε... Το σκότωσε το άγριο θηρίο, που το καημένο φοβόταν ακόμα και να το πλησιάσει κάποιος.

Ενημερώστε λοιπόν ότι μετά από αυτό, πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος, να κοιμάται όμορφα τα βράδια, γιατί απάλλαξε την πόλη μας από ένα θηρίο... από την παλιανθρωπιά του όμως δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί ποτέ! Συγχαρητήρια!!! Ο μόνος που ήταν δίπλα της ήταν ο φίλος της, ο Μούργος... και ακόμα εκεί παραμένει χωρίς να ξέρει ότι έμεινε μόνος του, χωρίς να ξέρει ότι έρχεται η σειρά του...

Αυτά γίνονται σε κάποια στενά της Κυπαρισσίας... Ίσως μέσα από την εφημερίδα σας γίνει γνωστή η ιστορία ενός απάνθρωπου τέλους μιας τετράποδης ψυχής. Το συμβάν έγινε πριν 3 μέρες.

Σήμερα, ακόμα πρόβλημα παραμένει η νεκρή Λούση, με την μυρωδιά της αποσύνθεσής της... Ε, μα ούτε ζωντανή την θέλανε, αλλά ούτε και πεθαμένη!".

Σοφία Καλογερά


Πηγή : eleutheria online