Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Περιοδεία Τατούλη στη Μεσσήνη και ανακοινώσεις για το «έργο σημαία»

ΜΕΣΣΗΝΗ - ΕΥΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΣΣΗΝΗ

Ανακοινώσεις για το «έργο σημαία», όπως το έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, τη βελτίωση του δρόμου Μεσσήνη - Εύα - Βαλύρα - Αρχαία Μεσσήνη, αναμένονται σήμερα το βράδυ. Ο περιφερειάρχης θα επισκεφθεί τη Μεσσήνη και θα περιοδεύσει σε όλα τα έργα του ΕΣΠΑ, συνοδευόμενος από το δήμαρχο, Στάθη Αναστασοπουλο…

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις δύο μετά το μεσημέρι, ενώ στις επτά το απόγευμα ο Πέτρος Τατούλης θα μιλήσει σε σύσκεψη που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία έχουν κληθεί και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Ακολούθως, η διευθύντρια της 26ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Ευαγγελία Μηλίτση, θα μιλήσει για το στάδιο υλοποίησης των έργων πολιτισμού που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, καθώς και για τις δυνατότητες επιπλέον ένταξης και χρηματοδότησης συμπληρωματικών έργων όπου απαιτείται.

Η περιοδεία του Πέτρου Τατούλη θα αρχίσει από την Ανδρούσα και τα έργα που γίνονται στο Κάστρο. Μετά θα πάει στο ναό της Σαμαρίνας. Ακολούθως, στην Αρχαία Μεσσήνη, στο Ανδρομονάστηρο, στο έργο ύδρευσης στις πηγές του Αγίου Παύλου, στο Μηλιώτη, όπου επίσης έχει ολοκληρωθεί έργο ύδρευσης, και στους δρόμους Δροσιά - Κουρτάκι - Βλάση - Άγιοι Απόστολοι και Βελίκα - Νεοχώρι.


Πηγή : kalamata journal