Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Συνεδριάζει εκτάκτως η οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας

Συνεδριάζει εκτάκτως την Παρασκευή 17 Μαΐου και ώρα 14:00 η οικονομική επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας. Την πρόσκληση που υπογράφει ο πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής Στάθης Ανδρινόπουλος περιλαμβάνονται για συζήτση και λήψη απόφασης τα παρακάτω θέματα:

  1. Καθορισμός όρων του επαναληπτικού τακτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της αποκομιδής απορριμμάτων στη Δ.Ε. Αετού, Δ.Ε. Αυλώνος, Τ.Κ. Τριπύλης καθώς και του καθαρισμού Λαικής Αγοράς Τ.Κ. Κοπανακίου.
  2. Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού-παραλίας στο Δήμο Τριφυλίας, για λειτουργία τροχήλατων, αυτοκινούμενων ή μη καντινών και τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  3. Επικύρωση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη Επιτροπής διεξαγωγής διαγωνισμού του έργου «Κατασκευή κερκίδων γηπέδου Γαργαλιάνων».
  4. Κατάρτιση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την παραχώρηση δικαιώματος απλής χρήσης χώρων αιγιαλού-παραλίας στο Δήμο Τριφυλίας, για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών.
  5. Έκδοση 3ου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη των αναγκών αλληλογραφίας του Δ. Τριφυλίας και ορισμός υπολόγου.
  6. Καθορισμός όρων διεξαγωγής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση της παραλίας-όρμου «Λαγκούβαρδου». Δ.Ε. Γαργαλιάνων, για ανάπτυξη δραστηριότητας θαλασσίων ειδών αναψυχής (κανό, ποδήλατα, γουίντ-σέρφ κ.λ.π.)
  7. Ορισμός δικηγόρου για άσκηση αγωγής κατά του κ. Σκούντζου Νικολάου του Εμμανουήλ.

Πηγή : filiatra news