Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Επιταγή Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για Νέους Άνεργους έως 29 ετών

Η Ε­πι­τα­γή Ει­σό­δου στην Α­γο­ρά Ερ­γα­σί­ας για Νέ­ες / Νέ­ους Ά­νερ­γους έ­ως 29 ε­τών, εί­ναι έ­να Νέ­ο Ε­πι­δο­τού­με­νο Ευ­ρω­πα­ϊ­κό Εκ­παι­δευ­τι­κό Πρό­γραμ­μα.

Στό­χος του προ­γράμ­μα­τος

εί­ναι η ε­πί­τευ­ξη μιας δο­μη­μέ­νης πο­ρεί­ας ει­σό­δου των νε­ο­ει­σερ­χό­με­νων ά­νερ­γων νέ­ων στην α­γο­ρά ερ­γα­σί­ας, η ο­ποί­α θα κα­τα­λή­γει στην το­πο­θέ­τη­σή τους σε θέ­σεις α­πα­σχό­λη­σης σε ε­πι­χει­ρή­σεις του ι­δι­ω­τι­κού το­μέ­α. Ει­δι­κό­τε­ρα, το πρό­γραμ­μα δι­α­σφα­λί­ζει τις α­ναγ­καί­ες προ­ϋ­πο­θέ­σεις έν­τα­ξης των νέ­ων στην α­γο­ρά ερ­γα­σί­ας μέ­σω της α­πό­κτη­σης και βελ­τί­ω­σης των γνώ­σε­ών τους με πα­ράλ­λη­λη θε­ω­ρη­τι­κή κα­τάρ­τι­ση και πρα­κτι­κή ά­σκη­ση σε πραγ­μα­τι­κές συν­θή­κες ερ­γα­σια­κού πε­ρι­βάλ­λον­τος και προ­σαρ­μο­γή των γνώ­σε­ων στις πραγ­μα­τι­κές α­νάγ­κες της πα­ρα­γω­γι­κής δι­α­δι­κα­σί­ας.

Αν­τι­κεί­με­νο της δρά­σης

α­πο­τε­λεί η πα­ρο­χή σε 35.000 ά­νερ­γους νέ­ους η­λι­κί­ας α­πό 18 έ­ως 29 ε­τών, υ­πη­ρε­σι­ών συ­νε­χι­ζό­με­νης ε­παγ­γελ­μα­τι­κής κα­τάρ­τι­σης, σε ο­ρι­ζόν­τια και ε­ξει­δι­κευ­μέ­να θε­μα­τι­κά αν­τι­κεί­με­να τα ο­ποί­α σχε­τί­ζον­ται με τη θέ­ση πρα­κτι­κής ά­σκη­σης που θα το­πο­θε­τη­θεί ο ω­φε­λού­με­νος.


Πηγή : pylos news