Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Με το σοκ από το τραγικό συμβάν

Με έντονο ακόμη το σοκ από το χθεσινό τραγικό συμβάν στα Φιλιατρά, όπου τρεις συμπολίτες μας υπέστησαν ηλεκτροπληξία από καλώδιο υψηλής τάσης της ΔΕΗ, αρκετοί εκφράζουν την ανησυχία τους για κάποιες κολώνες που παρουσιάζουν συχνά προβλήματα ή έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας, εξέφρασε στο filiatranet, την ανησυχία του για την ξύλινη κολώνα που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης κοντά στο ρολόι, όπου καθημερινά περνούν αρκετοί πεζοί αλλά και οχήματα. Όπως μας είπε, εδώ και λίγες ημέρες έχει απευθυνθεί ο ίδιος στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στα Φιλιατρά, όπου τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Με αφορμή όμως και το χθεσινό τραγικό συμβάν στην πόλη μας, ο φόβος του γίνεται ακόμη πιο έντονος, καθώς η συγκεκριμένη κολώνα είναι παλιά και βρίσκεται σε σημείο όπου πιθανόν και το νερό από το πότισμα να έχει σαπίσει την βάση της. Δίπλα πραγματοποιείται κάθε Σάββατο η λαϊκή αγορά όπου συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος, ενώ απέναντι σε μικρή απόσταση βρίκεται και το ΚΤΕΛ των Φιλιατρών όπου η κίνηση καθημερινά είναι μεγάλη.

Παρακολουθήστε το βίντεο:


Πηγή : filiatra net