Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Φιλιατρά: Έδεσαν τα πόδια σκύλου με σύρμα και σάπισαν

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά κακοποίησης σκύλων στην πόλη των Φιλιατρών, όπου σχεδόν καθημερινά πλέον φίλοι και μέλη της Φιλοζωϊκής Ομάδας Εθελοντών Τριφυλίας, καλούνται ανά πάσα στιγμή να αντιμετωπίσουν και ένα καινούργιο περιστατικό.

Αυτήν την φορά θύμα έπεσε ένα σκυλάκι που του είχαν δέσει τα δύο πίσω πόδια με σύρμα, με αποτέλεσμα να σαπίσουν τα πόδια του ενώ σερνόταν στους δρόμους για περίπου ένα μήνα χωρίς νερό και φαγητό.

Ακολουθεί με σκληρές εικόνες η περιγραφή από την Φιλοζωϊκή Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας: "Εθελοντής σημαίνει να γυρνάς στο σπίτι σου κομμάτια και να θες να δεις τηλεόραση στις 10 το βράδυ. Εθελοντής σημαίνει να χτυπάει το τηλ σου για ένα ζώο χτυπημένο στη μέση του δρόμου που το μάζεψαν και το έβαλαν στην άκρη. Εθελοντής σημαίνει να διανύεις 60χλμ μέσα στη νύχτα πήγαινε έλα για να βρεις στα σκοτάδια αυτη τη ψυχή.

Εθελοντής σημαίνει να έχεις μαζί σου τανάλια για να κόψεις το σύρμα που του έδενε τα πίσω πόδια και τελείωνε σε ένα ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΤΕΝΕΚΕΔΑΚΙ. Εθελοντής σημαίνει να πεθαίνεις απο τη μυρωδιά της σαπίλας. Εθελοντής σημαίνει να ξέρεις πότε πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση.

Ο μικρός προφανώς σερνόταν με δεμένα τα πίσω πόδια εξαντλημένος από τη δίψα και την πείνα, από το τελευταίο στάδιο σηψαιμίας για περίπου 1 μήνα.




ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ!!!!!!!!!!!!! ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΙΜΑΤΩΝΟΝΤΑΝ,. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ. ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ."


Πηγή : filiatra net