Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τριήμερο στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας από τους εμπόρους αφιερωμένη στα παιδιά

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ τριήμερο αφιερωμένο στα παιδιά διοργανώνει ως την Μεγάλη Τετάρτη ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στη κεντρική πλατεία της πόλης σε μια προσπάθεια για τόνωση του κλίματος στην αγορά λόγω των εορτών που διανύουμε. Ο Πρόεδρος του συλλόγου ήταν παρών με δεκάδες παιδιά που έφτιαξαν πασχαλινές κάρτες αλλά και αποτύπωσαν στο χαρτί τις όμορφες δημιουργίες τους...

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για καινοτομία δράσεων ώστε τα παιδιά να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και να περάσουν όμορφα τηρώντας την παράδοση των ημερών και να βγει ο κόσμος από το σπίτι κάνοντας μια βόλτα στην αγορά. Μίλησε για καταπληκτικές τιμές στην αγορά που προσφέρει απλόχερα στους καταναλωτές ποιότητα και εξυπηρέτηση. Για το τριήμερο αναφέρθηκε στις δράσεις που αφορούν τα παιδιά με χειροτεχνίες, πασχαλινές κάρτες, αλλά και την εκτίμηση ότι το μέλλον ανήκει στα παιδιά στέλνοντας το μήνυμα της Ανάστασης για αλλαγή διάθεσης στο κοινό. Παράλληλα έκανε αναφορά στις πασχαλινές διακοπές που προσφέρει η περιοχή μας καθώς η φιλοξενία είναι σημαντική.

Τα παιδιά μας δήλωσαν ότι τα παιδιά προτιμούν να βγαίνουν από το σπίτι και να δημιουργούν ενώ τους άρεσε η ενασχόληση με την δημιουργικότητα ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά βοήθησαν τα μικρότερα στην έκφραση της δημιουργίας με πασχαλινά αυγά και διακοσμητικά τα οποία εκθέτουν στην κεντρική πλατεία. Όλες οι δημιουργίες είναι χειροποίητες ενώ η Κυπαρισσία στηρίζει τέτοιες προσπάθειες καθώς ο εμπορικός κόσμος με το Δήμο επιχειρούν να δώσουν μια εορταστική νότα στο υπαίθριο εργαστήρι. Να σημειωθεί ότι η παρουσία κοινού ήταν ξεχωριστή που αγκάλιασε την προσπάθεια των παιδιών που εκφράζονται μέσα από το χαρτί.


Πηγή : kyparissiotis