Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μπαράζ διαρρήξεων στην Τριφυλία

Μπαράζ διαρρήξεων είχαμε τις μέρες του Πάσχα σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία με τους διαρρήκτες να εκμεταλλεύονται την απουσία των ιδιοκτητών και να τρυπώνουν σε αυτά αρπάζοντας ό,τι πολύτιμο έβρισκαν, ενώ δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν φιμώνοντας με ένα μαξιλάρι μια ηλικιωμένη που ήταν μέσα στο σπίτι της.

Πιο συγκεκριμένα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στα Φιλιατρά μεταξύ 10 με 11 μ.μ., άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι 90χρονης από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού την ακινητοποίησαν στο κρεβάτι που κοιμόταν βάζοντάς της ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο, άρπαξαν 500 ευρώ που βρήκαν στο σπίτι και τράπηκαν σε φυγή.

Το ίδιο βράδυ επίσης στα Φιλιατρά την ώρα του Επιταφίου άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι από την κεντρική είσοδο ξέροντας προφανώς πού αφήνει τα κλειδιά ο ιδιοκτήτης και άρπαξαν ένα φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο. Αγνωστοι όμως μπήκαν σε ένα ακόμη σπίτι παραβιάζοντας το παράθυρο και άρπαξαν από μέσα χρυσαφικά αξίας περίπου δύο χιλιάδων ευρώ.

Το βράδυ της Ανάστασης οι διαρρήξεις συνεχίστηκαν στην Κυπαρισσία αφού άγνωστοι παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα βενζινάδικου μπήκαν μέσα σε αυτό και άρπαξαν ένα κινητό και μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα.

Επίσης γνωρίζοντας προφανώς ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού απουσίαζαν στην εκκλησία άγνωστοι μπήκαν σε σπίτι στην περιοχή Κόντρα της Κυπαρισσίας και άρπαξαν χρυσαφικά που βρήκαν μέσα σε αυτό αναστατώνοντας όλο το σπίτι.

Κ.Μπ.


Πηγή : eleutheria online