Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Μαύρο και ...άραχνο Πάσχα έκαναν οι πολίτες στη Τριφυλία - χοιρινό και κοτόπουλο στη σούβλα...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

ΔΥΣΚΟΛΟ Πάσχα έκαναν οι πολίτες που με άδειες τσέπες αγόρασαν τα απαραίτητα στη Τριφυλία εκτιμώντας ότι μετά το καλοκαίρι η κατάσταση θα επιδεινωθεί χωρίς σημάδια εξόδου από την κρίση. Αναλυτικά ο κ. Γιώργος Μ. είπε ότι φέτος δεν περίσσεψαν ούτε "για να πάρουμε μισό αρνί όταν πριν από 2 χρόνια αγοράζαμε δύο αρνιά για το πασχαλινό τραπέζι, αφού το κράτος κόβει με χαράτσια και φόρους" ενώ στο τέλος θα βάλουμε κουνέλι στη σούβλα.

Ο κ. Χρήστος Καραγκούνης τόνισε ότι το Πάσχα ήταν μαύρο και άραχνο αφού ο ίδιος "έπαιρνε 725 ευρώ και ο κ. Σπυρόπουλος είπε ότι δεν θα κοπούν μισθοί και τώρα παίρνω 644 ευρώ οπότε φέτος ψήνουμε κοτόπουλο που είναι φθηνότερο" για να προσθέσει ότι "σπείραμε στάρι στο χωριό για να βγάλουμε ψωμί όπως τα παλιά χρόνια και επιστρέφουμε πλέον στο παρελθόν". Η Σταύρωση των πολιτών είναι ίδια κάθε χρόνο γιατί είναι "αλήθεια ότι ο κόσμος δεν έχει χρήματα και το είδαμε το Πάσχα". Διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι στη οικογένεια "μας έκοψαν εκατοντάδες ευρώ και θέλω να μάθω να μας πουν πόσα χρήματα εισπράττουν οι λεβέντες που μας κυβερνούν μαζί με τα δώρα και τις επιτροπές τους" υποστηρίζοντας ότι "συνεχίζουν να κλέβουν όσο μπορούν". Μάλιστα επιβεβαίωσε ότι ποτέ δεν πέρασε καμία Κυβέρνηση που να φροντίζει το λαό καθώς "το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους και μας ειρωνεύονται ότι μαζί τα φάγαμε". Άσκησε τέλος κριτική στα κόμματα εξουσίας.


ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ

Ο κ. Τάσος υπογράμμισε ότι μόνο "οι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι συμβαίνει στους πολίτες και πως επιβιώνουν" για να εξηγήσει ότι η τηλεόραση μας λέει ψέμματα και οι "πολιτικοί μας έγιναν πλέον πρυτάνεις στο ψέμα"! Επίσης είπε ότι λάμβανε 370 και ευρώ και πρόσφατα πήρε 300 ευρώ ασχολούμενος με την κτηνοτροφία. Το αρνί όπως είπε παρά τους κτηνοτρόφους που κάνουν αγώνα το κράτος εισάγει αρνιά ανεξέλεγκτα από τρίτες χώρες χωρίς ελέγχους ενώ άσκησε κριτική κατά του πολιτικού συστήματος καταλήγοντας ότι πλέον...θα τρώμε μπάμιες...Τέλος ο κ. Νίκος είπε ότι περνάμε δύσκολα αλλά το Πάσχα ήταν δύσκολο για όλους ενώ επέμεινε ότι στέρεψαν οι ευχές μας...και φέτος ψήσαμε κοτόπουλο λόγω κρίσης.


Πηγή : radio 936