Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας: Ζήτησαν παρέμβαση να μην κλείσει η ΔΕΗ Φιλιατρών

Πριν λόγο καιρό το Φιλιατρά News φιλοξένησε ρεπορτάζ σχετικά με την ΔΕΗ Φιλιατρών (κλίκ) και το λουκέτο που μεθοδεύουν κάποια στελέχη της έχοντας πλήρη άγνοια της περιοχής που καλύπτει ακόμα και στον χάρτη. Πόσο μάλλον στην πραγματικότητα.

Χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Ιωάννης Μερκούρης ζήτησε και συζητήθηκε προ ημερησίας διάταξης θέμα που αφορά την ΔΕΗ Φιλιατρών καθώς όπως είπε ότι οι ημέρες είσπραξης λογαριασμών της ΔΕΗ θα περιορισμού σε δυο την εβδομάδα καθώς η επιχείρηση έχει προγραμματίσει να κλείσει το ταμείο στα Φιλιατρά.

Όπως αποκάλυψε ο Υπάλληλος της ΔΕΗ κ. Πέτρος Πετρόπουλος -επιβεβαιώνοντας στον απόλυτο βαθμό το ρεπορτάζ μας προ ημερών- θα δημιουργηθεί μείζον θέμα με την είσπραξη λογαριασμών καθώς οι πληρωμές από πράκτορες στην περιοχή περνάνε από το ταμείο της ΔΕΗ τις πληρωμές των λογαριασμών των πολιτών.

Αποκάλυψε στο σώμα ότι έχουν μείνει δυο υπάλληλοι καθώς η κοπέλα που υπήρχε με οκτάμηνη σύμβαση για την είσπραξη των λογαριασμών έχει φύγει από τον Μάρτιο και όλο το βάρος έχει πέσει στους δυο υπαλλήλους ενω η διοίκηση δεν προτίθεται να πάρει κάποιο 8μηνο ή έστω να αποσπάσει κάποιον υπάλληλο.

Ζητήθηκε από το Δημοτικό συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας για το θέμα της ΔΕΗ καθώς πρόκειται για μείζον θέμα το οποίο θα δημιουργήσει θέμα και με το σχεδιαζόμενο κλείσιμο και της τεχνικής Υπηρεσίας.

Από το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε αποδεκτή η πρόταση και το ψήφισμα θα αποσταλεί στην διοίκηση της εταιρίας προκειμένου να πιέσουν ώστε να δωθεί λύση στο πρόβλημα που πάει να δημιουργηθεί.


Πηγή : filiatra news