Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ε.Ο. Κυπαρισσίας - Φιλιατρών: Ζητά αποζημίωση για τον κάδο που πετάχτηκε στο όχημά του!

Αποζημίωση με αίτησή του, από τον Δήμο Τριφυλίας, ζητά ο οδηγός ταξί που τον προηγούμενο μήνα είδε μεταλλικό κάδο συλλογής απορριμμάτων να πέφτει πάνω στο όχημά του, προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές.

Πιο συγκερκιμένα την Πέμπτη 23 Μαίου, κινούταν από τα Φιλιατρά προς την Κυπαρισσία, όταν περίπου στην είσοδο της Κυπαρισσίας (εκκλησάκι Αγίου Διονυσίου) έπεσε πάνω στο όχημά του ένας μεταλλικός κάδος συλλογής απορριμμάτων, ο οποίος έφερε πάνω του την επιγραφή «Δήμος Κυπαρισσίας», λόγω δυνατών ανέμων που επικρατούσαν εκείνη τη νύχτα. Στη συνέχεια ο κάδος εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου έπεσε πάνω σε φορτηγό που κινούταν κανονικά στην πορεία του.

Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν να υποστεί σοβαρές ζημιές το αυτοκίνητό του, ενώ ο ιδιοκτήτης θεωρεί ότι ο Δήμος είναι υπεύθυνος για το συμβάν, καθώς στο σημείο δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης του κάδου-βάση που να τον συγκρατεί στην άκρη του δρόμου, αλλά ούτε υπήρχαν φρένα που να τον σταθεροποιούν στο σημείο τοποθέτησής του. Για το λόγο αυτό ζητεί αποζημίωση ύψους 5.739,18 ευρώ, ύστερα από προσφορές συνεργείων για την αποκατάσταση της ζημιάς, καθώς και για την απώλεια του εισοδήματός του, αφού το όχημα ήταν ΤΑΧΙ, ο ίδιος είναι αυτοκινητιστής και όλο αυτό το διάστημα το αυτοκίνητό του βρίσκεται στο συνεργείο.

Έτσι και αρχίσει ο κόσμος να ζητά αποζημίωση για τις λακκούβες να δείτε τι έχει να γίνει...


Πηγή : filiatra net