Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τα κατάφερε η Φιλιατρινούλα Πέρσα Δαγκλή

Το όνειρό της από την αρχή ήταν να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει στην συναυλία της Halls στις 13 Ιουνίου.

Πήρε ανάσα, τραγούδησε και απέδειξε ότι το΄χει!

Ο λόγος για την Πέρσα Δαγκλή που είναι μία από τις τρεις νικήτριες του μεγάλου διαγωνισμού της Halls, μαζί με την Maria Kosmatou, και την Eliza Ki! Ήδη από εχθές ο πατέρας της Πέρσας μέσω facebook ευχαρίστησε όλους όσους την στήριξαν: Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους άκουσαν, ενδιαφέρθηκαν,ασχολήθηκαν,διέδωσαν και τελικά έκαναν Like στην κόρη μου Πέρσα.

Η ανταπόκριση ήταν πολλή μεγάλη και συγκινητική θα έλεγα και έτσι η Πέρσα κατάφερε να κάνει ένα από τα ονειρά της πραγματικότητα. Και εμείς η οικογενειά της αλλά και η ίδια η Πέρσα θα θέλαμε να υπογραμίσουμε ότι αυτή η αγάπη που νοιώσαμε μέσα από αυτή την διαδικασία των Likes, είτε μέσω facebook, είτε μέσω μηνυμάτων, είτε κατ΄ιδίαν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας που τελικά είναι και το διαχρονικό κέρδος μας.

Όταν νοιώθεις ότι έχεις τόσους φίλους δίπλα σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ακόμα και σε μία ενδεχόμενη αποτυχία. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Η Πέρσα δήλωσε πριν από λίγο:

Θα ηθελα να σας ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ μεσα απο την καρδια μου για την προσπαθεια που κανατε για μενα και για την υποστηριξη σας!!! Χωρις εσας δεν θα ειχα καταφερει τιποτα.Με κανατε πολυ χαρουμενη και πολυ υπερηφανη που σας εχω!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Πηγή : filiatra net