Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στόμιο Φιλιατρών: Κατασκευάστηκε η πιο ασφαλής πρόσβαση για την παραλία

Μετά την κατάρρευση της σιδερένιας και επικίνδυνης σκάλας λόγω της κακοκαιρίας το Στόμιο Απέκτησε νέα πολύ πιο καλή και πολύ πιο ασφαλή πρόσβαση στην παραλία καθώς κατασκευάστηκε μια ράμπα με οκτώ σκαλάκια στο τέλος της που θα δώσει την δυνατότητα ακόμα και σε μεγαλύτερης ηλικίας άτομα να απολαύσουν το μπάνιο τους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η παραλία στο στόμιο κινδύνευε να μείνει άδεια από κόσμο καθώς η πρόσβαση ήταν εξαιρετικά δύσκολη μιας και η σκάλα από την πλευρά του Λιμεναριού ήταν αρκετά ψηλά και οι λουόμενοι έπρεπε να πάνε βραχάκι βραχάκι για να βγουν στην παραλία. Από την άλλη μεριά (του Αγρίλη) η σκάλα είχε καταρρεύσει και στις 19 Απριλίου είχε γίνει αυτοψία από την Αρχαιολογική υπηρεσία παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Κώστα Κόλλια όπου συζήτησαν για την λύση που υπήρχε για να δημιουργηθεί η νέα πρόσβαση στην παραλία.


Σήμερα το έργο αυτό έχει γίνει πάρα πολύ ωραίο, προσφέρει την μέγιστη ασφάλεια στους λουόμενους και η κατασκευή του με το πλακώστρωτο δένει αρμονικά με το περιβάλλον. Την ικανοποίηση τους και ένα πολύ καλό λόγο για το νέο αυτό έργο πρόσβασης στην παραλία εξέφρασαν αρκετοί λουόμενοι αλλα και επισκέπτες του Στομίου.

Ο Συμπατριώτης μας Λυμπέρης Διονυσόπουλος μιλώντας στην κάμερα του Φιλιατρά News εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο και τόνισε ότι παρέχει μεγάλη ασφάλεια ακόμα και σε μικρά παιδιά να πάνε στην παραλία. Μακάρι τόνισε να γίνονταν περισσότερα τέτοια έργα και επεσήμανε ότι θα το χαρούν και οι ξένοι που θα έρθουν.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Φιλιατρά News ευχαριστεί το συνεργείο που κατασκεύασε την νέα αυτή πρόσβαση καθώς η δουλειά που έκαναν ήταν υπέροχη.

Δείτε το video όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.


Πηγή : filiatra news