Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Φιλιατρά: Άγρια συμπλοκή Αλλοδαπών

Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε εχθές στις 11:30 το βράδυ στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών, μπροστά στα μάτια δεκάδων κατοίκων, μεταξύ τους και μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά από το καφενείο του Γαλάνη, όπου αλλοδαπός Βουλγαρικής καταγωγής υπό την επήρεια αλκοόλ, συνεπλάκη με άλλο αλλοδαπό πιθανόν ομοεθνή του, για προσωπικές διαφορές. Μετά από ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους, οι δύο αλλοδαποί ήρθαν στα χέρια, ενώ κατά την διάρκεια της συμπλοκής χρησιμοποίησαν καδρόνι αλλά και ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν εργαλείο κήπου.

Το επεισόδιο συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά, παρά τις προσπάθειες κάποιων παρευρισκομένων να σταματήσουν την συμπλοκή, προκαλώντας ελαφρύ τραυματισμό στους εμπλεκόμενους αλλά και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ένα περιστατικό που δεν είναι το μοναδικό καθώς στο πρόσφατο παρελθόν, συμπλοκή αλλοδαπών με σοβαρό τραυματισμό κατέληξε μέσα σε κατάστημα εν ώρα λειτουργίας, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία.


Πηγή : filiatra net