Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η καρδιά της Μεσσηνίας...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ της ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗΣ κ. Τάσου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ για την καρδιά της Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα-Κωνσταντέλου

Συμφωνώ απόλυτα με την επισήμανση του κ.Αποστολόπουλου, για την αξιοποίηση του θαύματος της φύσης, δηλ. την καρδιά της Μεσσηνίας, αλλά θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι όσα προτείνει έχουν ήδη γίνει στο έπακρον στο παρελθόν επί Νομαρχ.Αυτοδιοίκησης και θητείας μου στο αντικείμενο του τουρισμού και έμενε απλώς να συνεχισθούν για να απολαύσουμε τους καρπούς των προσπαθειών μας.

Η «καρδιά» της Μεσσηνίας έχει ήδη γίνει τηλεοπτικό σποτ που είχε προβληθεί κυρίαρχα στη Βόρειο Ελλάδα μέσω της ΕΤ3, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, μέσω ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών όπως είναι ο ΑΝΤ1 ,ΜEGA κλπ Επίσης απετέλεσε την κυρίαρχη εικόνα που παρέπεμπε στη Μεσσηνία τόσο σε διεθνείς δράσεις όσο και σε πανελλαδικές. Είχε κοσμήσει επί δίμηνο τις βιτρίνες του πολυκαταστήματος HARRODS Λονδίνο, είχε γίνει διαφήμιση με την εικόνα αυτή σε μεγάλα τουριστικά περιοδικά του εξωτερικού τόσο στη Γερμανία, Νορβηγία, Αυστρία ,Ρωσία και φυσικά ήταν στις εκδόσεις των περιοδικών του ΕΟΤ στις αγορές της Ευρώπης κλπ.

Είχε γίνει ειδική διαφήμιση για την εορτή του Αγ,Βαλεντίνου στην αγορά της Ιταλίας και φυσικά ήταν το σήμα κατατεθέν του Νομού μας.Φυσικά μπορώ να αναφέρω πολλές επιμέρους δράσεις με στόχο να συνδεθεί η «καρδιά» της Μεσσηνίας με τη Μεσσηνία στη συνείδηση των Ευρωπαίων.


Πηγή : radio 936